הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » אז בואו נדבר תכלס!

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
28/06/2014 05:49

dany
dany
חיוך מהלב כתב:
לכל הכותבות הברוכות, תודה על האיחולים. האצבע מחלימה יפה אך יש עוד להסיר התפרים בעוד שבוע בע"ה. הייתי עסוקה כל הזמן עם 3 הקטנים. הבן ומשפחתו נוסעים מחר חזרה לארה"ב ועד אז עסוקים מעל הראש, אחר כך יהיה יותר שקט ואוכל לחזור לעיסוקי הרגילים. שבת ברוכה לכולם !!!
0 קישור קבוע (Permalink)
20/06/2014 19:26

חיוך מהלב
חיוך מהלב
לכל הכותבות הברוכות, תודה על האיחולים. האצבע מחלימה יפה אך יש עוד להסיר התפרים בעוד שבוע בע"ה. הייתי עסוקה כל הזמן עם 3 הקטנים. הבן ומשפחתו נוסעים מחר חזרה לארה"ב ועד אז עסוקים מעל הראש, אחר כך יהיה יותר שקט ואוכל לחזור לעיסוקי הרגילים. שבת ברוכה לכולם !!!

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)
20/06/2014 15:57

אייריס
אייריס
מה קורה לכפילויות בפוסטים??? החלמה מהירה חיוך
0 קישור קבוע (Permalink)
18/06/2014 22:42

1103
1103
חיוך מהלב יקרה
החלמה מהירה ובריאות טובה
נילי

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
18/06/2014 22:37

miribelkin
miribelkin
Administrator
חיוך מהלב יקרה מקוה שאת מרגישה טוב....
0 קישור קבוע (Permalink)
18/06/2014 20:24

נחושה
נחושה
מיכלי שתפי אותנו איך הולך לך....נשיקותתת
0 קישור קבוע (Permalink)
18/06/2014 20:23

נחושה
נחושה
חיוך מהלב כתב:
אני מאד מעריכה את כנותך אך מרגישה שאת מלקה את עצמך. מ ס פ י ק !!! קשה לי להקליד כי יד ימין שלי חבושה אחרי ניתוח שעברתי אבל מה שהיה נגמר. מעכשיו את מתחילה ובאמת וברצינות. שימי העבר מאחורייך ותזכרי שאת מסוגלת ומתמודדת וגם מגיעה להשגים ותגיעי להשגים שוב בלי ספק.. צריך רק אמונה ועשייה כל יום מחדש ואני מחזקת ידייך ושולחת ברכת הצלחה ענקית. זה יגיע ואת תהיי גאה בהשגייך בטוחני.

חיוך יקרה החלמה מהירה וטובה
0 קישור קבוע (Permalink)
18/06/2014 17:09

חיוך מהלב
חיוך מהלב
אני מאד מעריכה את כנותך אך מרגישה שאת מלקה את עצמך. מ ס פ י ק !!! קשה לי להקליד כי יד ימין שלי חבושה אחרי ניתוח שעברתי אבל מה שהיה נגמר. מעכשיו את מתחילה ובאמת וברצינות. שימי העבר מאחורייך ותזכרי שאת מסוגלת ומתמודדת וגם מגיעה להשגים ותגיעי להשגים שוב בלי ספק.. צריך רק אמונה ועשייה כל יום מחדש ואני מחזקת ידייך ושולחת ברכת הצלחה ענקית. זה יגיע ואת תהיי גאה בהשגייך בטוחני.

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)
18/06/2014 11:10

קרולין
קרולין
אין על הכנות שלך! על השיתוף!!! ובטח על הכתיבה !!!!
ב ה צ ל ח ה ממי smile
0 קישור קבוע (Permalink)
17/06/2014 23:43

miribelkin
miribelkin
Administrator
מיכל יקרה
כרגיל כותבת נפלא
כולנו יחד במבצע ירידה
בהצלחה אוהבת מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
17/06/2014 21:20

קטי
קטי
כותבת מקסים מיכל מהלב
0 קישור קבוע (Permalink)
17/06/2014 15:41

1103
1103
תודה נחושה אהובה
המשך שבוע נפלא בשורות טובות
נילי

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
17/06/2014 13:15

נחושה
נחושה
מיכלי יקירה נילי סיכמה יפה את העניין. לכולנו יש תקופות וטוב שהתעוררת כעת ולא בעודף גדול יותר במשקל. מה שחשוב זה שאת בעשיה שוב מתוך מסגרת ובתמיכתו המלאה של בעלך היקר
0 קישור קבוע (Permalink)
17/06/2014 10:28

אייריס
אייריס
בהצלחה ותצטרפי אלינו למבצע ראש השנה. בטוחה שתצליחי יחד עם כולנו
0 קישור קבוע (Permalink)
17/06/2014 10:17

1103
1103
מיכל מקסימה
כל כך כינה ואמיתית זו הגדולה שלך.
יש תקופות בחיינו מסיבות שונות שאנו נכנסים לשאננות ובלי משים אוכלים הכל והדיאטה איננה בראש שלנו.
למזלינו אנחנו נמצאים במסגרת שמאפסת אותנו ומחזירה אותנו למוטב.הרי ידוע הוא שהכל בראש וההחלטה בידינו.
כפי שכתבת בפוסט מהיום את ממוקדת מטרה וחוזרת לשגרה הטובה והשפויה כי אין לנו דרך אחרת.
את הכללים את יודעת על בורין.אז קדימה לעבודה.
יום נפלא הצלחה רבה בהמשך התהליך
נילי

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
16/06/2014 23:59

מיכל שרון
מיכל שרון
הכי תכלס, ישר בלבן של העיניים.. אני לא עושה דיאטה באמת. אני לא. כבר שבועות ארוכים.
עוד 3 חודשים ספטמבר כאן ואני עוד זוכרת את ספטמבר 2013, ראש השנה האחרון שבו לכבוד החג נכנסתי למכנסיים שלא עלו עלי מלפני ההריון עם נועה.
זוכרת את המחמאות, כמה מחוטבת הייתי, 6 ק"ג פחות מהיום, 5 ק"ג משיא הירידה שלי.
וזה זכור לי כאילו שלא עבר משך הריון שלם בין אז לעכשיו, האמת? אם הייתי בהריון בזמן הזה אולי עוד היתה לי הצדקה להתנהלות שלי.

כל בוקר אני קמה ואומרת לעצמי שבאמת, אבל הכי באמת אני רוצה לרזות. וכמעט כל יום אני מגלה לעצמי את האמת - זה לא מה שאני הכי רוצה. אני יותר רוצה לטעום מהבונבוניירות שמגיעות מחו"ל יחד עם הנופשים מהמשרד. אני יותר רוצה לשתות דרינק ועוד אחד ביציאות ליליות, אני יותר רוצה להיות ספונטנית על גלידה ברחוב כשחם בחוץ, אני יותר רוצה לאכול רק פחמימות בלי ספירה ובלי שעה, רק חשקים וסיפוקים מהירים, בלי שמץ מחשבה.

אז מסתבר שאני לא באמת רוצה.
אבל אני כן. באמת שכן.

עוד 4 שבועות גיתי ואני טסים לחופשה הראשונה שלנו לבד מזה כמעט 4 שנים. בלי הילדים, רק שנינו, סוליקו.
לכבוד הקילוגרמים היפים שהעלנו יחדיו בחודשים האחרונים (יכולנו להוליד ילד בתשעה חודשים האלה ולהעביר אותו כבר לבוסטר במשקל הזה!!! אלוהים!!!) החלטנו על 4 שבועות של עוצר.
אין מסעדות, אין אלכוהול, נכנסים למשטר שמירה - כי מה לא עושים בשביל האפשרות לתקוע בחו"ל? wink

אני באמת רוצה, בלי לפנות לכך מקום בראש סדר העדיפויות, בלי הליכות, בלי כוחות.. ועדיין - באמת רוצה!

פשוט כי כבר לוחץ לי בבטן המכנס.
פשוט כי יש גבול לכמה אני יכולה להוריד מעלות במזגן במשרד, רק שיהיה קר מספיק בשביל העליונית המבורכת שאני שמה שתסתיר.
פשוט כי אני כבר לא יכולה להסתכל בתמונות של עצמי.
פשוט כי אני כבר לא אוהבת את עצמי.
פשוט כי הגיע הזמן שאני ארזה שוב.

אז אני מבטיחה להתחיל מחר מחדש ולנסות. יותר טוב הפעם.

לילה טוב, מיכל.
+1 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » אז בואו נדבר תכלס!

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!