הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » מבצע ראש השנה

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
30/06/2014 13:48

אייריס
אייריס
עדיין פה ואחרי שבוע של שמירה ושליטה יש תוצאות. קילו פחות. .... איזה כייף שיימשך ככה עד החג אני רוצה עשרה פחות
0 קישור קבוע (Permalink)
29/06/2014 07:52

אייריס
אייריס
שבוע טוב ושיגיע כבר מחרררר
0 קישור קבוע (Permalink)
27/06/2014 15:24

אייריס
אייריס
עדיין בשרשור הזה שהוא מזכיר לי להיות בשליטה עקב הכותרת שלו ולא לוותר. אז אחרי שחשבתי עוד אני אומרת שאם אנחנו שמים במאזניים כמה אנחנו "מפסידים" מזה שאנחנו לא אוכלים דברי מתיקה/ פירות/ אוכל שמן אז בעצם אנחנו מרוויחים ובגדול ועל זה צריך להיות הדגש שלנו. כמה נרוויח אם נצליח במבצע הפעם. זהו מבצע חיינו אז לא לוותר עוד יום עובר בשקט ובשליטה וגם מחר יהיה כך בעזרת השם ובעזרתנו. נשיקות
0 קישור קבוע (Permalink)
27/06/2014 14:11

אייריס
אייריס
עדיין מחזיקה מעמד ואני באמת מרוצה מכך. אתמול חגגנו בים בת אחותי חזרה לארהב ואכלתי סלט וסיידר תפוחים. היום אנחנו מוזמנים למסעדה ומתכננת כהר מה לאכול ומים כמובן לידי. יוווו איך שבא לי יום שני בטירוף. אני אפילו לא נשקלת שזה מעולם לא קרה לי. יאללה ברעל עוד סופש כבר פה ואני יעבור אותו בשלום. נשיקות ושבת נפלאה
0 קישור קבוע (Permalink)
25/06/2014 12:19

אייריס
אייריס
יווו נעלם לי פוסט יפה. .... טוב מנסה לשחזר. אז ככה מרוגשת כולי שפתחנו במבצע ראש השנה ובכלל מבצע עושה לי יופי של חשק. מיום שני עומדת בהתחייבות באופן מושלם והחלטתי לא לעשות עניין גדול סביב האוכל וככה בראש הרבה יותר קל לי. אומנם צריך לאכול ולשתות ולכן שמה לב יותר לכמויות ופשוט אוכלת מסודר בלי שום עניין ומתעסקת בשאר הדברים מסביב של היום. וככה יום ביומו עובר בכייף בלי לחץ אפילו לא נשקלת בבית כי אין צורך מרגישה טוב שמחה ולדעתי גם קלה יותר. מחכה ליום שני בקוצר רוח ומאמינה שיחד נוכל לעשות את זה. באופן אישי רוצה להוריד עשרה קילו ומירי אומרת שאפשרי עד ראש השנה אז זו התחייבותי לי ולכם ובאמת באמת אשתדל לעמוד בכך. נשיקות וחיבוקים לכולם והשרשור הזה הוא לעצמי מקווה שגם לכם. אוהבת
0 קישור קבוע (Permalink)
23/06/2014 21:26

נחושה
נחושה
אייריס כתב:
ממשיכים הלאה עוד שבוע עבר בכייף. קילו וחצי ירד ואני בעננים. ההליכות עושות.את העבודה אין ספק. קדימה להצטרף עוד ועןד. נשיקות לכולכם

יששששששששששששששApplause
0 קישור קבוע (Permalink)
23/06/2014 16:41

אייריס
אייריס
ממשיכים הלאה עוד שבוע עבר בכייף. קילו וחצי ירד ואני בעננים. ההליכות עושות.את העבודה אין ספק. קדימה להצטרף עוד ועןד. נשיקות לכולכם
0 קישור קבוע (Permalink)
22/06/2014 12:30

רבקה
רבקה
בהצלחה לכולנו ♥♥♥
0 קישור קבוע (Permalink)
22/06/2014 08:33

נחושה
נחושה
יאללה ממשיכים ומעלים הילוך
0 קישור קבוע (Permalink)
21/06/2014 11:48

אייריס
אייריס
המבצע בעיצומו. חזרתי מהליכה אמבטייה נעימה לאחריה אכלתי פלפלים עם סרדינים ובולגרית מים מים. בששון. עוד שבוע יוצא לדרך. בהצלחההה
0 קישור קבוע (Permalink)
17/06/2014 21:21

קטי
קטי
בהצלחה לכולן
0 קישור קבוע (Permalink)
17/06/2014 13:39

אייריס
אייריס
כל הכבוד לכן. קדימה עוד בנות להצטרף רק ככה נוכל. לא לוותר להילחם על עצמנו ולקבל את הטוב שביותר לנו. מחכות לכן
0 קישור קבוע (Permalink)
17/06/2014 13:17

נחושה
נחושה
אני מצטרפת...ממשיכה....מפרגנת
0 קישור קבוע (Permalink)
17/06/2014 10:18

1103
1103
בהצלחה לכולנו
יום נפלא
נילי

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
16/06/2014 23:29

miribelkin
miribelkin
Administrator
אני מצטרפת....אין על החלטה ותאריך יעד
ראש השנה אנחנו מגיעים אליך, רזות יותר.....
אוהבת מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
16/06/2014 20:23

קרולין
קרולין
זה נהדר להכריז על מבצעים מהסוג הזה smile בהצלחה לך ולכולם smile ההרזייה שווה הכל smile
0 קישור קבוע (Permalink)
16/06/2014 17:57

אייריס
אייריס
שמחה להודיע שפתחתי במבצע עד לראש השנה. עד כה מאתמול שומרת יפה כולל צעידות. הצטרפו אליי וניקח את עצמנו בידיים יום ביומו. דווחו שתפו מה אכלתם דאגו שלא יהיו אויבים מסביב שתו מים קחו מסטיקים לידכם ובתיק רשמו פה או בדף רישום ומקווה שלשקילה הבאה תירשם ירידה לכולנו. מבצע ראש השנה יוצא לדרך מהיוםםםםם. נשיקות לכולם ובאמת הגיע הזמן להצליח כמו הרבה אחרים שעשו זאת אצל מירי. אוהבת
+1 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » מבצע ראש השנה

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!