הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » בשורות טובות !!!

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
23/06/2014 16:44

אייריס
אייריס
אולי באמת עדיף לקבל עןד חוות דעת ולא למהר לנתח. אני בעד. בהצלחה רבה ובשורות טובות
0 קישור קבוע (Permalink)
21/06/2014 23:59

חיוך מהלב
חיוך מהלב
שבוע טוב לכולכן, ובכן לא ראיתי ולא הספקתי להודות לכן על כל הברכות ששלחתן אלי תבורכנה כולכן. ההמשך הוא שכירורג השד אינו ממהר לנתח ורוצה עוד חוות דעת שיקבל אחרי עוד א.סאונד השבוע למה לא עשיתי במיידי? כדי לתת לשד להחלים מבפנים מהביופסיה האחרונה. יתכן שבסןף יקרה נס ולא אצטרך בכלל לעבןר ניתוח? מתפללת ומקווה ואיחוליכן והמחשבה שלכן פשוט מרחיבה את ליבי ועוזרת לי מאד.
זהו חזרנו מנתב"ג נישקתי את כולם נכנסתי למכונית )נסענו בשתיים - ואת כל הדמעות שפכתי בדרך הביתה אני לעצמי. ממחר יחלו הגעגעועים עד שניסע שוב בע"ה. שבוע מאושר לכןלנו עם בריאות ושליטה.

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)
16/06/2014 16:22

קרולין
קרולין
יופי חנה'לה העיקר הבשורות הטובות והבריאות שלך!
תמשיכי באופטימיות את התהליך והכל יהיה לך בסדר.
קרולין smile
0 קישור קבוע (Permalink)
16/06/2014 14:19

אייריס
אייריס
יווו איזה יופי של בשורות טובות. שמחה מאוד שאת אחרי הידיעה שהכל בסדר והשאר יסתדר העיקר הבריאות שמרי על עצמך ובהצלחה עכשיו עם השליטה מחדש ועשייה נכונה. בשורות טובות
0 קישור קבוע (Permalink)
16/06/2014 13:16

רבקה
רבקה
חנה'לה שמחה איתך יחד על הבשורות הטובות
דעי לך אנחנו שומרות עלייך מרחוק smile
ומתפללות יחד איתך לבריאות מלאה ולהרגיש רק טוב
ולזכות באיכות חיים מעולה ♥
0 קישור קבוע (Permalink)
16/06/2014 12:41

נחושה
נחושה
ישששששששששש
נהדר שקיבלת בשורות טובות ועוד יותר שיצאת מאכילנ רגשית לאכילה מודעת
נהדרת. תשמרי על אופטימיות ומחשבות חיוביות וכל הדאגה והפחד בטל ומבוטל
המשך יום מצויין וחיבוק לחיזוק
0 קישור קבוע (Permalink)
16/06/2014 08:14

חיוך מהלב
חיוך מהלב
קשה לי מאד להקליד כיון ש-3 אצבעות יד ימין חבושות. עברתי ניתוח קטן באצבע אך לא שיערתי שאחרי אהיה כה מוגבלת ןחבושה. כתוב לי 3 שבןעןת חופשת מחלה. למרות דברי הרופא מצאתי דרך לצעוד בלי להזיק לעצמי הבוקר. אמנם בימים האחרונים לא הייתי בהחלט בסדר עם האכילה. למה? ציפיתי לתשובה מבדיקה שאמש הןדיעו לי שהיא בסדר למרןת שצריך להסיר גןשון מהשד למה? כי גדל מעט. בקיצור יצאתי במחול שהוא בסדר ובע"ה אעבור גם את ההליך הזה. העיקר שהכל בסדר.... מהיום אני בהחלט חוזרת לעצמי ואין עוד תירוצים לאכילה לא נכונה בשל לחץ אן בשל רחמים עצמיים. השמש זורחת במלוא עוזה, השמים כחולים מתמיד ולי אין דרך אחרת... רק לחזןר לעצמי במלוא ההתלהבות וההתמדה. שיהיו לכולנו בשורות טובות.

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » בשורות טובות !!!

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!