הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » למרות ההתראה הגיע

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
17/06/2014 21:12

EFF
EFF
מותר לנו ליפול..החכמה היא לדעת לקום, להתנער ולאסוף את עצמנו שוב ושוב...את החכמה הזו אנחנו מקבלים בכמויות בהרצאות הנפלאות של מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
16/06/2014 17:34

אייריס
אייריס
תודה אהובות
0 קישור קבוע (Permalink)
16/06/2014 16:13

קרולין
קרולין
איריס יקירתי
זאת כוחה של מסגרת ששומרת עלינו ...ועוד אחרי הרצאה על גבולות בטוחה שהשבוע את מחוננתתתתת על smile
נשיקות
קרולין
0 קישור קבוע (Permalink)
16/06/2014 14:44

נחושה
נחושה
אייריס כתב:
אז הבולמוס עלה בקילו מטופש. אבל עכשיו אחרי ההרצאה של היום בבוקר גבולות והתחייבות שעד ראש השנה יורדת ואפשרי גם עשרה לרדת (הלוואי אמן). הרצאה מעולה ומלאה בידע וסיפורים מעניינים תובנות וטיפים מתכונים נפלאים וקלים והכי חשוב לחזור לשלוט בעצמי לא להתחזר זה רק מוריד אותי. מבטיחה והפעם אקיים. אז אחרי כבר יומיים של צעידות היום רוקדת סוג של ריצה ושלוש ארוחות ביום מים עד 15 כוסות וזהו. מירי יקרה אוהבת אותך ומעריכה מאוד. מקווה שאלמד ממך עוד הרבה ואיישם הכל. נשיקות

יפה שלי מסכימה בהחלט שמירי נתנה הרצאה משובחת ואני בטוחה שתעלי על הדרך הנכונה ותתמידי בה
0 קישור קבוע (Permalink)
16/06/2014 14:26

אייריס
אייריס
אז הבולמוס עלה בקילו מטופש. אבל עכשיו אחרי ההרצאה של היום בבוקר גבולות והתחייבות שעד ראש השנה יורדת ואפשרי גם עשרה לרדת (הלוואי אמן). הרצאה מעולה ומלאה בידע וסיפורים מעניינים תובנות וטיפים מתכונים נפלאים וקלים והכי חשוב לחזור לשלוט בעצמי לא להתחזר זה רק מוריד אותי. מבטיחה והפעם אקיים. אז אחרי כבר יומיים של צעידות היום רוקדת סוג של ריצה ושלוש ארוחות ביום מים עד 15 כוסות וזהו. מירי יקרה אוהבת אותך ומעריכה מאוד. מקווה שאלמד ממך עוד הרבה ואיישם הכל. נשיקות
0 קישור קבוע (Permalink)
15/06/2014 18:24

אייריס
אייריס
רבקוש אין ברירה חייבים לחזור לשליטה. בינתיים צעדתי גם היום ומקווה שאמשיך במגמה הזו. נשיקות
0 קישור קבוע (Permalink)
15/06/2014 14:41

רבקה
רבקה
איריסי תאמיני לי כאילו כתבת את הפוסט הזה מליבי
"למרות ההתראה הגיע ........"
מיד חזרה למוטב אין לנו דרך אחרת ♥♥♥
0 קישור קבוע (Permalink)
15/06/2014 14:30

אייריס
אייריס
תודה נחושה אהובה. פשוט העיניים זוללות ורוצות לא משהו שאי אפשר לעבוד עליו. משתדלת באמת עוד הליכה ומים עד שהעין רואה. אולי צריך להמציא לי משהו חחחחחח. סתם אני יודעת שהכל בראש וצריך לעבוד כל הזמן ולהיות בהקשב. עבודה עבודה עבודה
0 קישור קבוע (Permalink)
15/06/2014 09:04

נחושה
נחושה
יקירה כל הכבוד שלפחות למדת מהפוגרום ולא המשכת הלאה. מה שנעשה עבר השאלה היא איך ממשיכים מכאן. אם תביני שצריך לצלול לרגשות פנימה ולהבין מה באמת מציק לך ולמה את מתעללת בגופך תצליחי יותר מאשר לכעוס להיגעל או להמשיך בתסכול
מחזקת אותך משעה לשעה והכי חשוב לשמור על רציפות והתמדה
0 קישור קבוע (Permalink)
14/06/2014 22:26

אייריס
אייריס
תודה מירי יקרה. אוהבת גם. משתדלת שוב. ימים מטורפים אבל אסור לי לתרץ. חייבת להפנים שוב ולעבוד נכון. נשיקות
0 קישור קבוע (Permalink)
14/06/2014 22:22

miribelkin
miribelkin
Administrator
איריס יקרה
אחרי ההרצאה על בולמוס, היית חייבת לנסות.
זה מוכר....לא להיבהל, להיות במודעות...להסיק מסקנות
ולהמשיך כרגיל כאילו לא קרה כלום......
יהיה בסדר מבטיחה אוהבת אותך מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
14/06/2014 20:43

אייריס
אייריס
ובחזרה לכאן. שמחה להודיע שיצאתי למרות אי חשק. לא קל להיות שמנה בכלל הרגיש לי כבד בטירוף אבל סיימתי את השעה בכבוד. שמתי לי תזכורת להליכה כל יום פלוס התזכורת להפסיק פחמימות מחמש מקווה שאתמיד מעכשיו. אני ממש כועסת על עצמי ולפעמים נגעלת ואין לי חשק לזוז או להתלבש יפה הרי פה נותנים לי אפשרות פז להצליח אז איך זה שכל פעם מחדש נופלת על שטויות???? מחכה להרצאה לקבל שוב כוח מחודש. שבוע טוב וקל
0 קישור קבוע (Permalink)
14/06/2014 18:24

אייריס
אייריס
בולמוס שישי שבת. אז עכשיו השעה שש וחצי כמעט יוצאת להליכה לנסות למנוע את ההמשך ולקבל אנרגיות חדשות. המשך שבת שלום לא קלה דרכנו בכלל אוףףףףף
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » למרות ההתראה הגיע

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!