הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » עשיה עשיה עשיה - כנסו

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
12/06/2014 14:23

רבקה
רבקה
כמה הודעות יש בשרשרת הפוסט של נחושתינו.
נחושתי היקרה כתב פוסט מדהים שעוזר לנו מאוד בקבלת החלטות ובהצלחה.
איריס מתוקה הידד על חצי קילו שנשר ואמן שאחריו ינשרו עוד , כל הכבוד
וחנה'לה יקירתי שיעבור בשלום ורק בשורות טובות , בריאות ובהצלחה
אוהבת אותכן בנות יקרות ♥
0 קישור קבוע (Permalink)
11/06/2014 22:26

אייריס
אייריס
בכי משחרר ואני מתפללת שהכל יעבור בשלום. וברור שהיה יום הפוך מבחינת אוכל ואיך אפשר לחשוב על אוכל במצב כזה?? אופטימיות כרגע ולא לחשוב אחרת. לילה טוב ונסי להעסיק את עצמך בדברים מסביב.
0 קישור קבוע (Permalink)
11/06/2014 22:16

אייריס
אייריס
בשורות טובות יקרה. תשמרי על עצמך ותמשיכי לחייך נכון לא נעים בכלל אבל המצב בסדר ולא חס וחלילה אחרת וצריך להסיר אז עדיף ולגמור עם זה. תרגישי טוב תהני מהנכדודס ותדאגי לעצמך. בשורות טובות
0 קישור קבוע (Permalink)
11/06/2014 21:42

חיוך מהלב
חיוך מהלב
נכון עשייה היא מבורכת וחשובה אבל לעיתים פשוט אין כוח פיסי כמו לי שאני סוחבת עייפות כרונית מאז יום שבת האחרון. התוצאה היא שאני אוכלת קצת בלי בקרה מאז אמש. לא, ממחר בבוקר אין יותר תרוצים ועלי ל"שלם" על מה שקרה לי היום. אבל היום היתה לי סיבה לא נעימה. לצערי הלכתי לבדיקת אולטרה סאונד שד. ידעתי כבר כשנה + שיש לי גושון שפיר שם, אך היום קוטרו גדל קצת. אמנם נלקחה ביופסיה רק לוודא שהכל עדיין תקין אבל נאמר לי שעלי להוציא את הגושון הזה ואין ברירה. בינתיים די נשברתי ובכיתי מרוב עייפות וגם מפחד כי התשובה תגיע רק ביום ב ואח"כ בכל מקרה עלי לעבור ניתוח גם אם הוא נחשב קצר כמו 20 דקות. הדבר קשה עלי ביותר ואני משתדלת לשמור על מורל כי נאמר לי שבעצם הוא נראה לא חשוד אבל צריך לבדוק וגם להסיר אותו. זה מה שעושים כשגושון שפיר (בדוק) גדל אפילו מעט מאד לא לוקחים סיכון. תפילותיכם תעזורנה לי לעבור את הימים עד יום ב בשלום ובלי לאכול מתוך רחמים עצמיים וסתם נחס נקווה לטוב. נפל עלי כרעם ביום בהיר אבל משתדלת להנות מהנכדים ולא לחשוב על זה.

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)
10/06/2014 15:55

אייריס
אייריס
פוסט מדהים ונותן כוח ומוטיבציה מחדש. יפה על המקום לפחות לא עלה שזה מעולה בימי החג. מצטרפת למשימה כי פשוט אין אני אומנם חצי פחות אבל הדרך ארוכה לתחושה הטובה שכולנו רוצות להרגיש. בהצלחה לך ולכולנו. נשיקות
0 קישור קבוע (Permalink)
10/06/2014 06:47

דרך המלך
דרך המלך
כל הכבוד !!
שעושים ומתרגלים רק ככה מצליחים

ואכן עד ראש השנה בלי תירוצים כולנו בעשיה ובתרגול
בהצלחה לנו
0 קישור קבוע (Permalink)
09/06/2014 20:18

קרולין
קרולין
נחושתי בראבו רק ככה מצליחים smile
0 קישור קבוע (Permalink)
09/06/2014 20:00

נחושה
נחושה
ערב טוב חברים,
עשיה כוללת גם הערכות למחר....
שתי פשטידות בתנור
אחת נורמנדי ללא פחממות והשניה פשטידת גבינות ואיטריות שהיא פחממתית ולמחר כמובן שתיהן עם גבינות 5% וככה בצורה מבוקרת מחסלים את עודפי הרכישה של שבועות
פשטידה נחתכת בכמות מסויימת ולצידה סלט ירקות, גבינות על השולחן נאכלות עם קצת פחות פיקוח
מזל שאין אויבים בבית כי התארחתי בחג
ןאת המלון והדובדבנים הכנתי בקופסאות לילדים
עבר יום פרודוקטיבי ובלי פחממות מחמש
לילה טוב ועשיה מהנה גם לכם
נחושה
0 קישור קבוע (Permalink)
09/06/2014 15:58

miribelkin
miribelkin
Administrator
חכמה טובה מרגשת ומפרגנת
כל הכבוד על הפוסט הנפלא
אוהבת אותך מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
09/06/2014 10:05

נחושה
נחושה
בוקר טוב פורום יקר
אז ככה ממה מתחילים? אין חגים!
יש אירועים, ימי הולדת, חופשים, חגיגות....לכל אחד כל השנה אבל בזה אנחנו חזקים ומתרגלים....
אין חגים ,מה שמפיל את השמנמודים הנחושים ביותר...למרות שאכלתי ונהניתי ונשארתי על המקום.
אז מה נשאר?
למלא את ימינו בארבעת החודשים הקרובים בעשיה:
בשבילי - פיזית ונפשית כמו שמירי אומרת לכן הקפדה על אוכל בריא מזין טעים מגוון בלי חסכים ועם הרבה יצירתיות ובצידו הליכות, תרבות, בידור, פנאי, מנוחה, בדיקות, וכל מה שסוגר חורים שחורים ופותח חלון הזדמנויות לשינוי.
בשבילם - לבעלי ולילדיי מגיע אמא ובת זוג רגועה ושמחה, מגיע להם אוכל איכותי בלי זבל קנוי ומתועש וכמובן בלי אויבים בבית ועם בגדים חדשים ויפים באותו התקציב
בשבילכם - לחזור לכתיבה ולשיתוף כאן בפייס ובכל מקום שמאפשר נתינה וקבלה שממלאים אותנו ומעלים אותנו כתה ומשתפרים אצלינו טיפים תובנות יכולות וכישורים לעבור תהליכי שינוי מתוך הנאה ותמיכה
בשבילה - באנו למירי לשמוע ולהכיל אבל גם להראות לה ולעצמינו שאנחנו בעשייה שהקידומת מתחלפת ושהבנו ויישמנו את החומר הנלמד. לא מספיק לעשות כן עם הראש, לצחוק על עצמינו או להזיל דמעה של כאב ותסכול
ובכלל כל עשיה שנדחתה מפחד או מחוסר זמן, מחשש למה יגידו או כל חשש אחר, ספרים שנרכשו וטרם נקראו, רשימת סרטים, הצגות, אלבומי תמונות שיש לסדר, זכרונות של דברים שנכתבו באהבה ויש לשמור עליהם, חומר מקצועי /לימודי / אחר.... תיוקים למינהם, נקיונות וסדר פיזיים ונפשיים שהגיע הזמן המתאים של כאן ועכשיו, איוורור ומסירת חפצים ורגשות שלא מקדמים אותנו ושייכים לעבר ובגדול לחיות ולהינות כאן ועכשיו להיות מרוגשים ונרגשים מלאי תקווה וחדוות עשיה
ולהשאיר את האוכל.....לתזונה ולמקומו הראוי....במטבח ליד השולחן עם מפה כלים יפים, בחברת בני המשפחה ומתוך כבוד לנו ולגופינו
מה שאנו זורעים מטפלים משקים ומעשבים יפרח בראש השנה בגינת הנפש שלנו וההנאה תהיה מרוחה על פנינו ארוזה בבגד חגיגי צמוד יותר ומחמיא
עבודה נעימה לכולנו ויום מצויין
נחושתכם
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » עשיה עשיה עשיה - כנסו

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!