03/06/2014 17:55
קרולין Posts: 6651
|
את צודקת !!! בערוץ 10 אתמול בחדשות היתה כתבה על הנושא כמעט בהכל יש סוכר כי זה ממכר !!!!!!! והיצרנים רוצים שנקנה עוד ועוד ...... חייבים לעשות לזה סוף. מי שרוצה לאכול סוכר בלי לדעת סבבה אנחנו רוצים לדעת מה יש בכל דבר ולהחליט אם זה מתאים לנו או לא שיהיה חג שמח ובשליטה לכולםםםםם
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/06/2014 16:04
אייריס Posts: 3744
|
באמת חומר למחשבה. הסוכר נמצא בכל וצריך להיזהר ממנו כמו מאש. צריך להסתכל יותר במרכיבים ולשים לב לפרטים הקטנים. הגיע הזמן שהרשתות ידגישו את המרכיבים הרעים ואז יהיה יותר קל לקנות בסופר לפחות מראה עיניים ירתיע אותנו.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/06/2014 14:50
חיוך מהלב Posts: 1125
|
אמש קיבלתי "חותמת" על מה שכבר ידעתי. כל פעם שאני מגיעה לביקור אצל בני בקליפורניה (סן-חוזה) אני קונה קצת לחם חיטה מלאה בסופר והוא מתוק לי. אני מתחרפנת מהעניין. אבל מבדיקה שאני עושה בסופר שאני כבר מכירה היטב זו רשת גדולה מאד, SAFEWAYרוב המוצרים אני בודקת יש בהם סוכרים ׁ פחמימות - בכמות זו או אחרת. מעבר לכך בראותי את ההשתעבדות לקטשופ בכתבה הזכירו כמה הרבה סוכר יש בו, ועוד באלפי מוצרים כשאנו לא באמת יודעים על זה, הדברים האלה פשוט ממכרים וכשעושים סריקת מוח רואים את הדמיון בין הרואין ובין התמכרות לסוכר במשך השנים. מה הפלא שיש בארהב כל כך הרבה שמנים גם אם רבים מהם עושים ספורט וכו'... אנשי התחנה עשו מעשה במשך 10 ימים אסור היה להם לאכול כל דבר שיש בו סוכר כולל תחליפי סוכר (לצערי הם יכלו לאכול פירות) האם זה לא סוכר נקי.???? בקיצור אחד מהם גם נשבר בדרך ולקח משהו מתוק. הגמילה ממתוק היא לא פשוטה. בקיצור אנו דומים לאמריקה ולא בדרך הטובה לצערי. גם כאן הרבה מאד מוצרים יש בהם סוכרים ולא מעט (בלשון המעטה) הזדעזתי מהכמויות שהוזכרו בכמה מוצרים. מה עושים? נגמלים גם מהממתיקים ובכלל לאט לאט פשוט לא אוכלים שום דבר עם סוכר גם אם מעט וזה בהמון מוצרים !!! מעבר לגמילה ומעבר לכך שלא עולים במשקל לאורך זמן, הסוכר גם מביא מחלות רבות שלא רוצה אפילו להזכיר את שמן שהוזכרו בכתבה הנרחבת. מודעות יומיומית תעזור לדעתי אבל כשהסוכר בכל מקום וכמעט בכל מוצר צריכה הבעיה היא גדולה וממשית לאורך זמן ובטח לדור הבא. חומר למחשבה.לבדוק כל מוצר שאנו קונים ..... !!! למשל סלטים מוכנים יש בהם הרבה סוכר לדעתי ועוד המון דברים שאפילו הם מלוחים אבל יש בהם סוכר מדהים לא??????
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|