03/06/2014 14:53
חיוך מהלב Posts: 1125
|
אסתי היקרה מסכימה איתך בכל מילה ואף יותר מכך !!! לא רק ענווה עלינו ללמוד אלא גם לדעת ולהבין את האנשים סביבנו עד כמה זה לא פשוט אבל זה אפשרי עם רצון חזק מאד, עם ענווה ועם התמדה בכל יום מחדש לבחור את הבחירה כפי שנבחרנו להיות "עם בחירה" אין זה אומר שאנו הכי טובים חלילה, יש לנו אחריות להיות טובים יותר זו אחריות ולא גאווה ומי שמבין את הדבר ממקום של ענווה יכול גם לעשות דברים בידיעה שהאחריות להיות "עם בחירה" היא כבדה מאד ומחייבת. בהצלחה וחג מאושר ושמח לך
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/06/2014 22:01
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
אסתי מקסימה כתבת נפלא, תמשיכי לשתף אותנו כאן בפורום כל הכבוד חג שמח שלך מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/06/2014 21:38
קרולין Posts: 6651
|
הי אסתי, נהנתי לקרוא את דברייך. בהצלחה רבה בתהליך ...לאט ובסבלנות תגיעי לכל יעדייך. חג שבועות שמח קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/06/2014 21:12
אסתי Posts: 3
|
הי חברות, הפורום פה נראה מאוד תומך ומחבר ונותן המון עידוד. אני משתתפת בדיאטה של מירי באינטרנט זה קצת אחרת... אבל בכולופן הזכרתן לי משהו יפה ששמעתי על חג השבועות. כולם מכירים את הסיפור של ריב ההרים שבגן שרים את כל השירים של ההרים- הר כרמל, הר תבור וכו... ובסוף מי המנצח? הר סיני...ולמה? כי רק הוא לא התגאה ועמד בצד ובגלל ענוונותו זכה שעליו יתן אלוקים את התורה הקדושה. אם באמת אלוקים רצה להביא את התורה דווקא על הר סיני שלא יתגאה בפני כולם אז למה בכלל לתת את התורה על הר?? למה לא על מישור?? אז אלוקים רצה ללמד אותנו שכדי ללמוד את התורה הקדושה צריך אומנם להיות ענווים ולא להחזיק מעצמנו אבל כן צריך קצת גאווה שאנחנו שווים ומסוגלים לה לתורה כמו ההר לא גאוותן ולא גבוה מדי אבל כן על הר! גם בדיאטה אותו דבר- אי אפשר רק להלקות את עצמנו ולהגיד כמה אני שמנה, וכמה הדרך עוד ארוכה חייב טיפה להרגיש מעצמנו כדי שיהיה מוטיבציה לשמור, כי רק שטיפה מרגישים מעצמך את מסוגלת לראות שבסוף כן תצליחי להרזות. מקווה שהייתי מובנת.. שיהיה לכולכן חג שמח וקבלת התורה בשמחה ובפנימיות. אסתי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|