03/07/2010 17:05
EFF Posts: 6392
|
מצרכים: 2 חצילים בינוניים 2 עגבניות 2 בצלים בינוניים מעט פלפל ירוק חריף שן שום כתוש כף שמן זית מלח, פלפל אופן ההכנה: 1. לקלות את החצילים בתנור עם הקליפה , לרוקן את תוכן החציל ולסנן את הנוזלים ממנו. 2. לקלף את קליפת החציל. 3. לחלוט את העגבניות לקלף ולחתוך לחצי לרוקן את הגרעינים ולחתוך לקוביות קטנות.
4. לקצוץ את הבצל לקוביות קטנות להשחים במחבת עם כף שמן להוסיף את העגבניות, הפלפל והשום לבשל על אש קטנה עד שהנוזלים מתאדים לרסק את החציל ולהוסיף לתערובת מלח ופלפל לפי הטעם.
|