הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » שבועות ומשמעותו

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
30/05/2014 16:44

דרך המלך
דרך המלך
פוסט עם הרבה תובנות

ככה אנחנו בחיים בכל תחום נופלים וקמים ולןמדים ומתקנים.. כמו שכתבת לתרגל ולהתמיד וכל הזמן לנסות להשתפר להיות יותר טובים
שבת שלום
0 קישור קבוע (Permalink)
30/05/2014 14:52

EFF
EFF
חנהל'ה..הרשימות שלך שיוצאות מהלב נוגעות ללב...
כמו שאת יודעת (והרבה מאחרים) החיים מזמנים לנו כל מיני התנסויות, מהן נעימות יותר או נעימות פחות. אלא שאנחנו הולכים ומתחזקים ומעמיקים מודעות וזה חשוב...
גם אני משתמשת ב"קנאה" לקבלת פרופורציות ולעבודה מוגברת על עצמי...טוב שיש למה לשאוף, מה לתקן, ותקווה להצלחה.
יהיה שוב שבוע רגוע ונכין גופנו לחג שבא עלינו לטובה - תמיד לטובה ♥
0 קישור קבוע (Permalink)
30/05/2014 14:21

רבקה
רבקה
חנה'לה שתהיה לך שבת שלום ומעכשיו אנחנו במשנה זהירות
לקראת החג הקרב ובא
חג שכולנו או לפחות רובינו אוהבים את מאכליו הטעימים והמופלאים
וכולנו ביחד נצא למשימת ההצלחה .
נאכל את המאכלים האהובים עלינו במידה וללא הגזמה
נשמור על עצמינו באכילת סופה"ש כדי לקבל את החג קלים יותר ורזים יותר ♥
0 קישור קבוע (Permalink)
30/05/2014 12:52

חיוך מהלב
חיוך מהלב
את החג הזה זוכרת אני מבית אמא עם עוגת גבינה עשירה ומאכלי גבינה משמינים. הורי היו שניהם מאד שמנים ולצערי את הגנים האלה הורישו לי ביתם היחידה. ההתמודדות היומיומית עם משקלי, מלווה אותי מגיל צעיר מאד, והייתי רואה רזות רזות אוכלות פי כמה ממני ולא עולות במשקל. הבינותי מגיל צעיר ש"אין צדק בעולם". היום למרות שלא קל לי אני מודה לאל על מצבי. נכון כשאני רואה מישהי בעלת גוף מרהיב גם בגיל יותר מאוחר מ-40 אני קצת מקנאה, מצד שני אני אסירת תודה שעלי להתמודד כי זה "שומר עלי" מאכילה בלתי מבוקרת, זה "שומר עלי" לקבל פרופורציות באכילה ומכאן גם בנושאים אחרים בחיים, זה מהווה עבורי אתגר, ואני לוקחת את האתגר גם לשטחים אחרים בחיים, יש הצלחה ויש גם כשלון משניהם אני למדה שיש מחר ...אוכל לתקן מה שעשיתי בשגיאה, וגם אוכל להוכיח לעצמי שאני מתמידה מחר... באופן מוזר אני כל הזמן אסירת תודה על כך שיש לי למה לשאוף. אם על החג של מתן תורה אנו מדברים, הבה נזכור את השגיאה החמורה מאד של עם ישראל במעשה עגל הזהב, ולמרות שיכולנו להפסיד את מעמד הר סיני ולא לזכות בתורה ואולי עם אחר היה מקבלה, ניתנה לנו הזכות לתקן. כמובן שאין דמיון חלילה בין עשייה בנושא האוכל לחג המכונן של עמנו, אבל את הלקח שניתן לתקן שגיאות אפשר לקחת למחוזות אחרים.את זה גם חיזקתי באישיותי כשמירי חזרה על הדברים ... אותה מודעות ותובנה לגבי מה צריך לעשות כדי לשמר השג או מה צריך לעשות כדי לתקן שגיאה בדרך, זו התובנה שאני לוקחת לכל שטח בחיים. אם זה לחיי הזוגיות, אם זה לחברות עם נשים אחרות, אם זה בנושאים שבהם אני עוסקת ובכלל, לכל קטע בחיים טובה התובנה וכן ההבנה שדבר אחד בטוח. בכל נושא התמדה היא מילת המפתח והיא זו שמוליכה אותי בכל יום מחדש. ובנימה אופטימית כזו, מאחלת לכולנו לא ל"היכנס לחג הלבן" כבר מעכשיו אלא לחכות בסבלנות, בינתיים לעשות את כל מה שניתן להגיע לחג במצב טוב מאד ולנהוג באחריות כל יום מחדש כי בכל יום יש לנו הזדמנות חדשה ואין להפסיד אותה... אלא לנצל כל רגע לתרגול כוח הרצון וההתמדה בדרך. הרבה אהבה לכבוד שבת קודש ושתהיה הרמונית ומלאת ברכות לכולנו.

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » שבועות ומשמעותו

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!