31/05/2014 12:15
toly Posts: 898
|
תודה תודה יקרות ומקסימות על הפרגון החם והמילים הטובות אתם נשים נפלאות ואין אין על הפורום הזה וכמו שאמר איש חכם:אם תרצו אין זאת אגדה... שיהיה לכולנו חג נהדר טעים ובשליטה באהבה טולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/05/2014 19:41
קרולין Posts: 6651
|
כל הכבוד לך אלופה !!!! תמשיכי להתמיד ולהצליח
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/05/2014 19:38
EFF Posts: 6396
|
כבוד טלי..כבוד..ומי מחכה ?? פריז פריז....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/05/2014 16:47
דרך המלך Posts: 5707
|
כל הכבודדד תמשיכי לשמור ואל תשכחי חלומות לפעמים מתגשמים ויש סיכוי לשמאל.. לא לשלול.. שבת שלום
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/05/2014 14:24
רבקה Posts: 8411
|
טולינקה כל הכבוד על ירידה נפלאה. אין ספק שכאשר מכינים שיעורים לפי הוראות המורה המקסימה שלנו ההצלחה יוצאת לדרך וכמובן המשיכי קדימה שבת קסומה ומלאה בשליטה ♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/05/2014 08:58
אייריס Posts: 3744
|
חחחח יפה לך עם הסינים. וכל הכבוד לירידה המדהימה אין ספק שאם נצמדים לתפריט מסןדר יורדים יפה. תמשיכי ככה אלופה. נשיקות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/05/2014 07:41
toly Posts: 898
|
חברים יקרים איך מירי אומרת תמיד:גם באבן נוצרת חור? השבוע זה קרה:עוד חור נוסף בחגורה נשקלתי הבוקר ואחרי תקופה ארוכה חוץ מהקילו חוב שהשבתי שבוע שעבר פתאום זזו המספרים ושינו קידומת ל 2.5 קילו פחות......רגע הסתכלתי שוב לוודא שזאת אינה טעות ולא חלום על הסינים(מייד אסביר) מה גרם לכך הללוליה והשבח לאל: 1 נצמדתי לדף הרישום השבוע הצמדות מדוקדקת וכפועל יוצא מהרישום התחלתי לאכול פחות בכמויות 2 הודות לטיפולי השיניים:אכלתי לאט רך ומרוסק 3 הודות לחמסינים ולעלפון מרוב קור של המזגן שתיתי המון מים שבמי עדן יש מחסור במלאי) 4 הצבתי יעד לעצמי של 2 קילו פחות ודמיינתי את עצמי עם הרבה משפטי מנטרה חיוביים שהשבוע אני יורדת וכאן מגיע החלום על הסינים..... מאחר ולאחרונה הסינים משתלטים בעסקות ענק על ארצנו ובטרם יקנו את תעשיית השומן וכל החטיפים מהמדפים חלמתי השבוע שאני בסין נכסת לחנות בגדים והמוכרת הסינית הקטנה רזה ויפה ניגשת אליי לעזור לי עם מדידת החולצה ואומרת לי באנגלית רהוטה: but madam you need small you are small so small כל מי שמכיר יודע שבחיים לא הייתי "סמול" בפרונט וכנראה גם לא אהיה וברוך השם טפו טפו על מה שבורכתי.....ןאז התעוררתי עם תחושנה מאוד טובה ועננה של אושר על פניי והחלטתי שהשבוע אני משתדרגת כפי שאמרתי לספר המקסים שלי:תן שדרוג לדירוג....... אז בסימן של שדרוג לפני החג הכי הכי אהוב עליי בתור צמחונית (ובפוטט אחר על מה אני מדלגת השנה שבת נהדרת בשליטה ועם הרבה שישיות מי עדן/נביעות/סן בנדטו מה שתבחרו רק שנשתה ולא נתייבש מרוב שרב) באהבה טולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|