28/05/2014 19:06
EFF Posts: 6391
|
לצזיקי: גביע יוגורט 3% גביע לבנה 5% 2 שיני שום כתוש מלח פלפל שמיר קצוץ 2 מלפפונים ירוקים קצוצים קטן מיץ לימון כף שמן זית לערבב ולצנן. לדגים – להכנה סמוך למועד ההגשה – לכל סועד 2 פילטים של דג לבן (לברק, פרידה, לוקוס) חתוך לקוביות ללא העור) 1 בצל לכל דג כף שמן זית מלח, פלפל כמון או תבלין גריל דג לטגן את הבצל בשמן עד לרמה של בצל מושחם לא שרוף להכניס את קוביות הדג לוהקפיץ כמה דקות לתבל להגיש חם על מצע הצזיקי הקר.
|