27/05/2014 07:24
דרך המלך Posts: 5707
|
אהבתי)
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/05/2014 22:42
EFF Posts: 6396
|
אין כמו עשיה עבור עצמנו, ובעולם הגדול שבו ״אם אין אני לי מי לי״זה חשוב על אחת כמה וכמה....נראה עצמנו תמיד כסטודנטים..סטודנטים של אוניברסיטת החיים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/05/2014 15:25
חיוך מהלב Posts: 1125
|
אומרים מכל מלמדי השכלתי ונראה לי שהרצון ללמוד מכל אדם באשר הוא ואפילו כמעט כל יום בחיים, עוזרת ומטיבה איתי. הרי בסופו של דבר שנגיע לסוף דרכנו נבין גם כי "אנו טיפשים" כי ככל שלומדים יותר מבינים עד כמה איננו יודעים בעצם כמעט דבר
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/05/2014 15:09
אייריס Posts: 3744
|
מדהים איך הכל מתקשר בסופו של.דבר לתהליך.שלנו אין ספק שבכל התחןמים אם עושים נכון ומתמידים מצליחים בגדול וככה גם אצלנו צריך להיות להמשיך להפנים ללמןד ולהיות בעשייה נכונה ונבונה. המשך יום טוב
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/05/2014 11:55
נחושה Posts: 6982
|
חיוך יקרה טוב עשית ששיתפת אותנו והארת את עיננו. אכן כל מה שאדם עושה בלב שלם ובנפש חפצה בכוונה ומתוך כבוד והערכה יש בן ברכה. כך גם אנו אם אנו מבינים שכל העשיה והמאמץ וכיבוד הגוף והנפש שלנו הם לטובתנו העליונה נגיע להישגים ותהיה לנו איכות חיים המשך יום מצויין נחושתך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/05/2014 08:12
שאפתנית Posts: 8392
|
חיוך מהלב כתב:
שמעתי דברי חוכמה מהסופר מאיר שלו. הוא סיפר לילדים שאת כל הסיפורים הרבים ששמע בילדותו ינק אל תוכו וכך הפך לסופר. אמר לילדים, אם יש סופר שכותב למען פרסום אל תקראו. אם יש אחר שכותב כדי ל-"חנך אתכם" אל תקראו, אם יש אחר שכותב כדי להביא את האמת שלו, אל תקראו. אבל אם יש סופר שכותב כי יש לו סיפור תקראו גם תקראו. על אותו משקל גם אנו. אם מישהי או מישהו עושה דיאטה למען בן הזוג, זה לא עובד לאורך זמן, אם הוא עושה כדי לרצות את בני משפחתו באופן כללי גם זה לא עובד. אם הוא עושה את זה כדי שיראו אותו או אותה גם זה לא עובד. מה עובד באמת? אם אנו עושים למען עצמנו כדי שנרגיש טוב עם גופנו, זה עובד, אם אנו עושים כדי שיהיה לנו יותר קל ואיכות חיים גם זה עובד, אם אנו מפנימים ויודעים שזו הדרך ואין אחרת, כי אין ברירה וצריך לעבוד על זה כל יום לגופו גם זה עובד. חשבתי לחלוק עימכם את התובנות האלה כאחת שאוהבת וכותבת הרבה, כאחת שמשחקת וגם מספרת סיפורים והכל מתחבר לי בראש ובנשמה. בקיצור שיהיה לנו שבוע של בריאות ועשייה טובה לעצמנו רק לעצמנו... כי אנו חשובים מאד !!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/05/2014 16:24
חיוך מהלב Posts: 1125
|
שמעתי דברי חוכמה מהסופר מאיר שלו. הוא סיפר לילדים שאת כל הסיפורים הרבים ששמע בילדותו ינק אל תוכו וכך הפך לסופר. אמר לילדים, אם יש סופר שכותב למען פרסום אל תקראו. אם יש אחר שכותב כדי ל-"חנך אתכם" אל תקראו, אם יש אחר שכותב כדי להביא את האמת שלו, אל תקראו. אבל אם יש סופר שכותב כי יש לו סיפור תקראו גם תקראו. על אותו משקל גם אנו. אם מישהי או מישהו עושה דיאטה למען בן הזוג, זה לא עובד לאורך זמן, אם הוא עושה כדי לרצות את בני משפחתו באופן כללי גם זה לא עובד. אם הוא עושה את זה כדי שיראו אותו או אותה גם זה לא עובד. מה עובד באמת? אם אנו עושים למען עצמנו כדי שנרגיש טוב עם גופנו, זה עובד, אם אנו עושים כדי שיהיה לנו יותר קל ואיכות חיים גם זה עובד, אם אנו מפנימים ויודעים שזו הדרך ואין אחרת, כי אין ברירה וצריך לעבוד על זה כל יום לגופו גם זה עובד. חשבתי לחלוק עימכם את התובנות האלה כאחת שאוהבת וכותבת הרבה, כאחת שמשחקת וגם מספרת סיפורים והכל מתחבר לי בראש ובנשמה. בקיצור שיהיה לנו שבוע של בריאות ועשייה טובה לעצמנו רק לעצמנו... כי אנו חשובים מאד !!!
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|