22/05/2014 17:09
toly Posts: 898
|
תרגישי טוב יקרה גם אני במועדון משני התוכניות וביטלתי חופשה חלומית בצפון הצפון יחכה לנו גם ים המלח וכל עכבה כך אני מאמינה לטובה החלמה מהירה נשיקות טולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/05/2014 16:53
נחושה Posts: 6982
|
יקרה החלמה מהירה וטובה וכל החיים לפנייך ללמוד להשתלם ולהתפתח נשיקות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/05/2014 16:43
אייריס Posts: 3744
|
קרוליין יקרה מקווה שחל שיפור. תרגישי טוב במהרה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/05/2014 10:00
שאפתנית Posts: 8392
|
הרבה בריאות קרולין. מסכימה עם כל מילה שכתבת. פרופורציות בחיים ובלי בריאות באמת כלום לא שווה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/05/2014 00:32
קטי Posts: 123
|
המון בריאות החלמה מהירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/05/2014 21:10
דרך המלך Posts: 5707
|
קרולין יקירתי תרגישי טוב ושימרי על עצמך הוירוסים משתוללים עכשיו חבל על הזמן.. מנוחה ושתיה רפואה שלמה נשיקות סיגל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/05/2014 21:06
חיוך מהלב Posts: 1125
|
קרולין היקרה, כמו משב רוח רענן ביום חמסין לקרוא את דברייך, כידוע תוכניות בהחלט משתנות לעיתים ואין מה לעשות אלא לזרום עם מה שיש. כל מילה שלך בסלע ואני מאחלת לך המון בריאות ומהר כדי שתרגישי טוב מעבר לכך כלום באמת לא ממש חשוב ושום דבר אינו "משברי" אם לוקחים הכל בפרופורציה. אני מבינה שדי חיכית לנסוע אבל יותר חשוב לטפל בבריאות. ואולי זה יצא לטובה כי יש פחות פיתויים. באהבה וברכות להחלמה מהירה
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/05/2014 19:34
1103 Posts: 5022
|
קרולין יקירתי כל תוכנית הינה בסיס לשינויים אמרים שהאדם עושה תוכניות למטה ואלוהים צוחק שם למעלה כפי שכתבת העיקר הבריאות והיתר יבוא לבד צאחלת לך החלמה מהירה נשיקות נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/05/2014 18:45
אשירה Posts: 4292
|
קרולין יקרה, ים המלח לא בורח והשתלמויות עוד תהיינה, העיקר הבריאות זו לא פרזה ולפעמים אין ברירה וצריך להאט את הקצב, שולחת לך איחולי בריאות ואהבה!!!
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/05/2014 18:33
קרולין Posts: 6651
|
הי לכולם, מיום חמישי התחלתי להרגיש שאני התקררתי.... עברתי שבת לא מי יודע מה.... ביום ראשון הרופאה נתנה לי סירופים וכדורי מציצה לגרון ואמרה לי האנטיביוטיקה "מחכה לך ".... הגעתי למירי בשני חולה , מה לעשות מכורה למירי ולמסגרת היתה כמו תמיד הרצאה שווה על משבר - חייביםםםםםם לשמוע ולהכנס לפרופורציות היום הייתי אמורה לנסוע לים המלח להשתלמות מקצועית של יומיים, מלא הרצאות ומידעים וכו וכו .... נרשמתי ושילמתי לפני כמה חודשיים ... אתמול בערב כבר הודעתי שאני כנראה לא אגיע, אמרו לי תשתדלי קחי אקמול , תשתי דבש לימון קוניאק מה לא אמרו לי, רק תבואי! כמובן שלא נסעתי התייצבתי שוב אצל הרופאה שלי ....ואין מה לעשות יש לי דלקת בדרכי הנשימה משתעלת בטירוףףףףףף כואבות לי הצלעות משהו....קיבלתי אנטיביוטיקה וטיפול אחר לגמרי ! אז חברים יקרים שלי : קודם כל בריאות ! בלי בריאות כלום לא שווה, אפשר רק לדבר ולדבר....הכל שטויות במיץ עגבניות בנוסף, אכן, תוכניות יש רק במגירות ! ולחיות את הכאן ועכשיו !!! זה כ"כ חשוב, לא מה היה , לא מה יהיה .... מה קורה לי ,איתי ,עם הסביבה הקרובה שלי כאן ועכשיו! ולגבי הדיאטה - שרק נהיה בריאים ונכנס לפרופורציות ונמשיך בתהליך ממקום של מגיע לנו, ממקום של שמחה והתלהבות כי ת'כלס תמיד זה בסוף: "אם אין אני לי מי לי ?!" ואחרון חביב אוהבת אתכם מאד , ומאחלת לכולנו מכל הלב : בריאות, פרופורציות, עשייה, נחישות והתמדה בכל מה שאנו בוחרים לעשות שלכם, קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|