הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » עושה את המיטב !!!

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
21/05/2014 18:18

קרולין
קרולין
עשייה, השתדלות ורק בריאות לכולםםםםםםםםםםםם smile
0 קישור קבוע (Permalink)
21/05/2014 15:40

חיוך מהלב
חיוך מהלב
נחושה יקרה, כמה טוב שאת מרגישה שאוכל אינו מנהל אותך כל הכבוד. אני מודה שאני מאד עסוקה גם כן ומכינה את הקופסה שלי מידי יום גם אם איני בבית בבוקר אבל למדתי לקחת כל יום לגופו. היום אמרה מירי בהרצאה שאל להתיחס לכל דבר שקצת קשה בתהליך כמשבר. משבר היא בהחלט מילה לא פשוטה וכדאי לשמור אותה לחלילה משהו באמת משברי, ולעיתים קורים בחיים כאלה מצבים אבל בהחלט לא בנושא שמירה על הבריאות. אז תודה לאל נשארתי באותו משקל, מה שאומר ש"עבדתי" מאד קשה להשיל את מה שהעליתי ברודוס ופשוט עשיתי הכל במדויק מיום ה עד יום ד הבוקר ולכן התוצאה הגיעה. כמובן שגם אצלי בבית אין אוייבים ואני בהחלט עושה למען גופי והבריאות כל יום עד כמה שאני יכולה. אבל יש ימים שבאמת קליל ומאד מאד כיפי לי ויש ימים שלא כל כך קל ואני מקבלת באהבה את היום וקשייו כי אין ברירה. גם כל יום הגוף אינו כמו שהיה ביום אתמול. יש שינויים יש נושא של מזג אויר ויש כאבים פה ושם, ולכן גם התיחסות לגוף משתנה, ולעיתים צריך להקשיב לגוף, מה שהיה קליל ונכון אמש היום לא כל כך, אבל ההקשבה לגוף באה ממקום של אהבה אליו ולכן אני מאד מאד קשובה. אם יש לי יום לא כל כך פשוט, שבו אני מרגישה שאני צריכה יותר גם בכמות, אני בהחלט הולכת עם זה, ביום אחר אני יכולה לשמור יותר וקל לי ואני יותר ממאושרת, העיקר היא כמובן ההתמדה. אבל התוצאות מגיעות כמו שאמרתי "בזמנו של אלוהים" ואני מקבלת באהבה והשלמה כי אי אפשר ללחוץ על כפתור ולהאמין שהתוצאה מגיעה מייד או מגיעה בדיוק כשאני רוצה וההכרה בכך היא החשובה ביותר. המשיכי והצליחי בכל יום שלך וכמובן שהתוצאות תגענה בלי ספק ותוכלי להיות גאה בעצמך על כך. הצלחה מרובה ואהבה

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)
21/05/2014 10:53

נחושה
נחושה
העיקר להיות בעשיה והעיקר הבריאות
נשיקות
0 קישור קבוע (Permalink)
20/05/2014 11:11

חיוך מהלב
חיוך מהלב
הבוקר כבר הייתי באיזה מבצע בחנות שלעיתים קונה בה רק מכנסיים. בכניסה לחנות לצורך המבצע היום, יש כמה קעריות עם עוגיות. הן נראות "לא רע" אבל אני לא יכולה לשים בפי אחת ולנוח כמו שאומרים. בצחוק אמרתי לבעלת החנות. אני מבינה שמי שנכנסת תצטרך מידה יותר גדולה אחרי העוגיות. לא, ענתה הרזה הזו, שדופה ממש, אפשר רק אחת. "אולי את יכולה לאכול רק אחת חשבתי לעצמי אני לא מתחילה כי זה בשבילי חבר מביא חבר ואלה לא חברים אלא אוייבים. לא, איני מלקה את עצמי על מה שאכלתי ונהניתי מאד ברודוס. כי היה לי שווה לאכול מה שאכלתי. אז אעמוד באומץ ואתמודד עם העודף. אני עושה את המיטב מאז חזרתי וכל יום בלי פחמימות משעה 17.00 והתוצאות תגענה כמו שאומרים ב"זמנו של אלוהים". העיקר שחזרתי לשיגרה ומדייקת עד כמה שאפשר.... והעיקר מאד מאד טוב לי בלי לחם כלל, והרי אפשר לחיות נהדר כמו מירי בלי לחם ומוצריו... אמנם עלי לארח כ-15 נשים שבוע הבא, נשות וי"צו - הגיע הזמן שגם אני מארחת פעם בשנה, אבל אשתדל מאד להכין מאכלים מהמתכונים שלנו, שהם טעימים ונפלאים. אף אחת לא צריכה לדעת שהם מתכוני דיאטה. בכלל המילה הזו אינה קיימת בשבילי. אני חיה באורח חיים בריא וזה מה שחשוב לאורך זמן והתמדה. גם עושה ספורט בהתמדה ובעיקביות..בטוחני שאם גם עליתי ארד את הכל במהרה והכל בכיף בלי לחץ. הרי לתחרות "מיס תבל" כבר הפסדתי את ההרשמה השנה. אאלץ להירשם בשנה הבאה... שרק נהיה בריאים !!! באהבה לכןלן

--
hs
+1 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » עושה את המיטב !!!

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!