הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » נשים מסכנות

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
21/05/2014 18:26

אשירה
אשירה
תודה יקירותי,
אני בטוחה שאמצא בגד ראוי ויפה אבל מי כמוכן יודעות ששמן זה לא יפה ועד כמה שהבגד יהיה יפה זו תהיה פשרה.
האסימון נפל, יש לי עוד חצי שנה ובפרק זמן כזה ניתן לעשות שינוי, אפילו אם הוא יהיה בקטנה.
בהצלחה לכולנו!!!

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
21/05/2014 10:47

נחושה
נחושה
יקרה,
שאפתנית כתבה לך נכון וטוב
מה שנותר הוא לא לעשות מזה אישיו אלא להמשיך בעשיה. לגבי ביגוד פשוט למצוא את הגזרה הנכונה לך ומכנס עם בלייזר כלשהו מעליו בצבעים הנכונים יעשה את העבודה
נשיקות
0 קישור קבוע (Permalink)
20/05/2014 10:43

שאפתנית
שאפתנית
אני בטוחה שתצליחי. כל ק"ג שיורד הוא רווח עצום עבורנו.
אשירה כתב:
שאפתנית כתב:
אשירה, תארת את רחשי ליבך וזה בדיוק מה שעובר על נשים שמנות שמחפשות בגדים לארועים.
אני רק רוצה לומר לך שתמשיכי לשמור על תזונה נכונה ובריאה למען גופך ונפשך אין לנו דרך אחרת וגם אם לא נהיה רזות אז הרווחנו בריאות וזה לא פחות חשוב.
אם את לא מוצאת שמלה שמחמיאה לך בהחלט שווה לנסות חליפה: מכנס וג'קט ויש חליפות מאוד יפות ומחמיאות. לבחור סוג נכון של בד שנופל על הגוף ולא נדבק לרגלים בהחלט נותן אשליה של גובה ופחות רוחב.
סומכת עליך שתמצאי את הבגד הראוי לך אבל כדי שיראה טוב בעיניך את חייבת להסתכל על עצמך בעיין חיובית (ואני יודעת שזה לא תמיד פשוט כי גם אני אלופה בלשפוט את עצמי עד העצם ) אבל זו לא הדרך. חייבים להמשיך הלאה. להסתכל קדימה, לזכור לשם מה נתכנסנו כאן וזו דרכנו!!! שיהיה במזל.

תודה מתוקה,
חליפה זו באמת אופציה שאני חושבת עליה. בכל מקרה אני רוצה להיות כמה וכמה קילו פחות ומקווה להצליח.
0 קישור קבוע (Permalink)
19/05/2014 19:22

אייריס
אייריס
זו הבעייה אצלנו בדיוק..עד ששמים לנו מראה בפנים. בכל אופן תתמידי ותשילי לחתונה השמחה ואני בטוחה שתהיי יפה ומרוצה. ערב נפלא
0 קישור קבוע (Permalink)
19/05/2014 15:54

אשירה
אשירה
שאפתנית כתב:
אשירה, תארת את רחשי ליבך וזה בדיוק מה שעובר על נשים שמנות שמחפשות בגדים לארועים.
אני רק רוצה לומר לך שתמשיכי לשמור על תזונה נכונה ובריאה למען גופך ונפשך אין לנו דרך אחרת וגם אם לא נהיה רזות אז הרווחנו בריאות וזה לא פחות חשוב.
אם את לא מוצאת שמלה שמחמיאה לך בהחלט שווה לנסות חליפה: מכנס וג'קט ויש חליפות מאוד יפות ומחמיאות. לבחור סוג נכון של בד שנופל על הגוף ולא נדבק לרגלים בהחלט נותן אשליה של גובה ופחות רוחב.
סומכת עליך שתמצאי את הבגד הראוי לך אבל כדי שיראה טוב בעיניך את חייבת להסתכל על עצמך בעיין חיובית (ואני יודעת שזה לא תמיד פשוט כי גם אני אלופה בלשפוט את עצמי עד העצם ) אבל זו לא הדרך. חייבים להמשיך הלאה. להסתכל קדימה, לזכור לשם מה נתכנסנו כאן וזו דרכנו!!! שיהיה במזל.

תודה מתוקה,
חליפה זו באמת אופציה שאני חושבת עליה. בכל מקרה אני רוצה להיות כמה וכמה קילו פחות ומקווה להצליח.

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
19/05/2014 14:44

שאפתנית
שאפתנית
0 קישור קבוע (Permalink)
19/05/2014 10:48

אשירה
אשירה
היום אני במצב רוח של כתיבה ואתן ה"קורבן".
אז הסיפור הוא כזה. הבת שלי מתחתנת בעוד חצי שנה בדיוק. אני לאחרונה הצלחתי לרדת מעט במשקל אך הקצב מאוד מאוד איטי ובין לבין יש גם נדנדות של עליה, בקיצור באיזה שלב כבר השלמתי שלחתונה לא אגיע רזה ואם אצליח להשיל עוד קצת אהיה מרוצה.
אממה???? נכנסתי לאתרים של שמלות ערב במידות גדולות שמיועדות גם לאם הכלה. הסתכלתי על השמלות, הסתכלתי על הנשים, באמת המעצבת עשתה כמיטב יכולתה.
אבל..... התחושה שחשתי בליבי הייתה "איזה נשים מסכנות!!!" ופתאום נפל האסימון, זה לא הן, זאת אני, כך אני נראית, וזה ודאי איך שרואים אותי אחרים.
האמת, זה עשה לי משהו בלב. לא בגלל מה שאומרים אחרים. בגלל שאני צריכה להפנים שכך אני מסתכלת על נשים שמנות, ואיך אני לא רואה את עצמי?????????

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!