19/05/2014 11:55
חיוך מהלב Posts: 1125
|
תודה לכן יקרות !!! אכן ראוי שנקבל את המידע הנכון ולא "נחיה באשליות" שגבינה צהובה 9% היא בסדר אם היא לא נמדדת כראוי. רק שנדע תמיד לשמור על משמר הכמויות זה חשוב ביותר אבל !!!! כדאי לחשוב על כך. תודה לך רבקל/ה היקרה. הכי טוב בבית ובשיגרה המבורכת והאכילה הבריאה והנכונה.... כל פעם מחדש, נעים לצאת מהשיגרה אך לחזור אליה אף מתוק יותר מכל ממתק אחר !!!
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/05/2014 15:22
רבקה Posts: 8411
|
חנה'לה ברוכה השבה !
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/05/2014 19:30
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
אברר עם רותי... ותהיה לנו הרצאה נהדרת על גבינות.... לקראת חג השבועות. אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/05/2014 16:26
אייריס Posts: 3744
|
ברוכה הבאה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/05/2014 22:26
נחושה Posts: 6982
|
ברוכה השבה משנסים מתניים וחוזרים לעשיה להתמדה ולשיגרת המסגרת והשקילה נשיקות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/05/2014 21:24
חיוך מהלב Posts: 1125
|
חזרנו בשלום מרודוס. אך האוכל !!!! אבל מה שהיה הוא כבר בעבר ומתחילים מחדש. מה דעתכם על מה שראיתי הערב בערוץ 10? אחוזי השומון בגבינות צהובות בארץ נמדד אחרת מאשר חו"ל ולכן "אי אפשר להאמין" לאחוזי השומן שהם פחותים מאלה באירופה??? אשמח מאד לקבל גם את דעתה המקצועית של מורתנו מירי. ברכת ליל מנוחה וסופשבוע נפלא לכולם !!!
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|