29/05/2014 13:49
חיוך מהלב Posts: 1125
|
אין לי ספק בכך !!! רוב האנשים אינם רואים את ה"נמשים" ממש על אפם !!! הם רואים רק את מה שהם רוצים ואינם מסתכלים במראה !!!
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/05/2014 15:45
תמר Posts: 27
|
היא דווקא היתה שמנה...יותר ממני האמת.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/05/2014 15:44
אשירה Posts: 4292
|
אכן טקט זה דבר מאוד חשוב וגם התחשבות בזולת לא פחות חשובה.
-- אשירה
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/05/2014 11:21
חיוך מהלב Posts: 1125
|
גם כשאנו מתכוונים לטוב לעיתים "מרביצים לנו בחזרה". ישבתי בחברת אישה שלא עלינו עברה אירוע מוחי קטן. תודה לאל. היא קצת בעלת מזג חם. ובכן, סיפרה את סיפוריה מהטיפול הרפואי וכו'... נכון היא לא גדולה ולא שמנה, אבל בכ"ז אמרתי בטוב לב ובכוונה טהורה. אני יודעת שתמיד לרדת כמה קג עוזר מאד לכל נושא ועניין. מתוך נסיוני והבריאות שלי. רק לטוב התכוונתי. פתחה האישה את פיה, את את שמנה והיית מאד מאד שמנה וגם עכשיו את שמנה. צחקתי, ראיתי שהיא מתחממת וחשבתי לעצמי עכישיו אני מבינה למה לצערי קיבלה שבץ קטן? יש לה פתיל קצר וגם לי היה כל החיים כזה, אבל אני עובדת על זה מאד הרבה. באמת, לא נעלבתי ממנה. בכלל הדרך העדינה שה אמרתי את דברי ובאה ממקום של אהבת הזולת ונסיוני.... טוב, שתהיה בריאה תמיד ולא תסבול מכלום.. זה בנושא של מישהי עם רגשי נחיתות והדרך היחידה שלה היא לנסות ולהעליב את בני שיחה כשמשהו מדליק אותה ולא בדרך החיובית. נשמתי כמה נשימות עמוקות ולמדתי שאסור לי אסור לי ממש להתרגז מאנשים טיפשים וחסרי טקט. לעיתים כשאני לא מקבלת שרות טוב באיזה מקום אני מתקוממת ומתרגזת. השבוע שעבר תירגלתי בהצלחה פשוט לצאת מהמקום ולא להתרגז כי אין טעם ... חבל על הבריאות שהרי כשאנו מתרגזים (וזה בד"כ לחינם) עולים ערכי הסוכר וערכי הלחץ דם... לכן ללמוד ולנשום וכשאי אפשר אז גם ללכת מהמקום לצאת החוצה ואז לתרגל נשימות עמוקות. זה עוזר בד"כ ומרגיע. וגם לדבר עם עצמי ,אסור לי להתרגז זה לא עוזר בכלום. זהו חלקתי עימכם נסיוןני וגם אנשים/נשים בלי טקט כמובן. שיהיה לכולנו יום נפלא. תמר יפתי איני מכירה אותך אבל בהחלט לא כדאי לקחת ללב את טיפשותם של אחרים. את הרי יודעת מה לעשות ואת נמצאת במקום הנכון ובדרך הנכונה וזה מה שקובע, לא שטויות של אחרים...
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/05/2014 15:21
רבקה Posts: 8411
|
כמה אנשים חסרי טקט ישנם אך תמר יקרה, הגדולה שלנו לא להתייחס ואנו בשלנו נמשיך ונצליח במשימתינו .
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/05/2014 19:31
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
תמר היפה שלי.... לא להתייחס...תמשיכי הלאה.... אוהבת אותך מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/05/2014 15:50
נינוש Posts: 1442
|
צודקת תמר יקרה ! איזה מגעילה היא בטח רזה רזה , גם אני לא הייתי נותנת לה שום הנחה , מנסה להתעלם כמה שאפשר אבל זה מאוד קשה , נזכרתי במקרה שהיה לי , שערכתי מסיבת הפתעה לאח שלי שהיה בן 50 , טרחתי ועבדתי ואחת המוזמנות דאגה לציין שאני נראית עייפה ! מעניין למה !
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/05/2014 09:37
נחושה Posts: 6982
|
תמר יקרה את יכולה לענות שכמו שאת לא מעירה לה על....שלא תעיר לך על נושא המשקל. לדעתי אין קשר לרכישה או תיקון משקפיים את חייבת לא להיפגע מהערות מסוג זה כל עוד את משתדלת ועושה בהצלחה יקירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/05/2014 18:11
אייריס Posts: 3744
|
חבל על העצבים יקירה. מי שלא בתהליך הזה לא מבין כמה לא קל לרדת במשקל. תעשי בטל ומבוטל וטוב שחייכת ולא התפתח למשהו מכוער. את תתמידי בשלך ותמשיכי בתהליך וגם הק"ג יירדו בסופו של דבר. לאט ובטוח ותישארי יפה ונעימה. בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/05/2014 18:02
תמר Posts: 27
|
פגשתי בעסק שלי משהי שטרחה לציין בפני שעליתי מאד במשקל "יההה איך עלית במשקל!!!" והוסיפה, "את לא נעלבת, פשוט את יפה וחבל" רציתי להגיד לה מאד נעלבתי הלוואי שתמותי אבל במקום זה סתמתי חייכתי אמרתי מה פתאום נעלבתי ובליבי אמרתי שכשתבוא לעשות אצלי משקפים לא תקבל שקל הנחה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|