14/05/2014 16:52
אייריס Posts: 3744
|
אין כמוך. מאורגנת ומסודרת ללא תירוצים וגם אם נופלת או חולמת מייד קמה ולוקחת שליטה. אלופהההה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/05/2014 13:57
נחושה Posts: 6982
|
קרולין כתב:
נחושתי המרגשתתתתת אין כמוך ! בטח שיהיה לך יום נהדרררררררר נשיקות אוהבת קרולין.
נשיקות חמות בחזרה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/05/2014 13:55
|
אז ככה...זה הולך ומשתפר אבל מה שעזר לזה הוא חולצה לבנה וצבעי טמבור בושם טוב שיחה עם חברה הכנת הפשטידה החלבית הטעימה של מירי לצהריים ודף שיארגן לי את כל מה שיש לי לעשות היום וכמובן שיתוף בפורום תמיד עוזר נשיקותתתת
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/05/2014 10:54
קרולין Posts: 6651
|
נחושתי המרגשתתתתת אין כמוך ! בטח שיהיה לך יום נהדרררררררר נשיקות אוהבת קרולין.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/05/2014 08:35
|
בוקר טוב יקרים הבטחתי לכם פוסטים נוספים והנה מקיימת לכולנו בתהליכי שינוי בדיאטה ובתחומים אחרים יש את היום הזה שבו מתעוררים מחלום בלהות או שהגוף כבד ועייף או שהנפש עייפה או שבראש יש מלחמת עולם של מחשבות מה שנקרא להיות בסרט וכל צה שרוצים זה להישאר במיטה או לטוס לאי בודד או לנסוע לים או לקום וללכת ולחזור עוד כמה ימים ואני לא מדברת על כעס אני מדברת על הרגשה של תעצרו את החיים אני רוצה לרדת ולא תמיד זה נכון או מבוסס לעיתים זה סובייקטיבי מאוד ולא בפרופורציות וגם אם הכול נכון אסור לארוז או להטביע את זה באוכל כי זה רק יום אחד או כמה שעות וזה חולף כי זה משקף התמודדות עם מצב או בעיה שאסור להתכחש לה אלא לברר אותה כי זה מחייב אותנו לצאת מאזור הנוחות ולעשות משהו בשבילנו כי הצעד הזה של לעבור בתוך הפחד ולצאת מחוזקים מצידו השני חשובה בתהליך השינוי וחלק בלתי נפרד ממנו כי אנחנו משתנים וחייבים להשתנות כדי לצמוח כדי להשיג כדי לגדול ולהתפתח ברוח ובחומר בנפש ובקוגניציה החיים הם שיעור אחד גדול בין אם אנחנו משתתפים פעילים בשיעור או תלמידים פאסיביים או מרדנים אז אני יכולה להעיד עלי שהתעוררתי מחלום מוזר עייפה ומבולבלת אבל שני דברים הנחו אותי וזה מראה על שינוי הידיעה שהבוקר יהיה ככל בוקר ואין אויבים וגם לא יירכשו כאלה כי אני לא צריכה נחמה אני צריכה להתמודד עם תחושותיי הידיעה השניה היא שזה גל או ברק או רעם ביום שקט באוקיאנוס החיים ויש זרימה ובה גאות ושפל וישנם ימי ערפל ימי חמסין וימים קסומים והכול בסדר והכול חולף והכול טוב והחיים יפים לא משנה מה מנסה לערער את שגרת חייכם תמצאו את הכוח והחוכמה לא לקשר את ההתמודדות עם אוכל או מתוק או כל מה שיתסכל אתכם מאוחר יותר זה הזמן להודות כמובן למירי שלנו שמניעה אותנו לתהליכי שינוי בדיאטה בפרט ובחיים בכלל זכיתי המשך יום מצויין לכולםםםם בטוחה שכך יהיה גם לי
נחושתכם edited by נחושה on 5/14/2014
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|