02/10/2010 10:23
רבקה Posts: 8411
|
טולי יקירתי, כן סיכמנו שזה עומד להיגמר והנה עוד טיפה אנחנו כבר בפתח הפקולטה ואת כל הכוחות נגייס לשליטה ברוכה ולספורט מודרך וגם פריז וגם וורשה וכמובן עכשיו גם הקיבוצים יריעו לנו על הצלחות ומעשים באהבה , חיבוק ונשיקה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/10/2010 05:42
dany Posts: 19819
|
טולי הכי הכי בעולם נכון לא צריך להעליב את כל הרפת הם מאד חמודות ומתוקות............. אבל אנחנו ......... מקומנו, בשדות החסה והכרוב.......... בנוגע לצמיגים וטיירים........ נשאיר אותם לפנצ'ריה...... וכאן בקצב נכניס בטנים, נכווץ עכוזים, נשייף זרועות מיטלטלות....... והופה חוזרים לסדר היום שלנו!!!!!!!!!!!! יודעת שאת יכולה ובטוחה שגם את מצליחה.......... זהו נגמרו להם ימי החג......... היו ארוכים, מתוקים ומפוצצים....אך די, מספיק, הבנו!!!!!!!!!!!! ספרתי עד חנוכה הסופגניות והלביבות( בע"ה נוכל להם )חודשיים תמימים.......... ועד תחילת השנה החדשה של הגויים... שלושה מלאים. יש לנו המון המון זמן לעשות נפלאות. וכך גם נעשה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שבת שלום חיבוק ונשיקה דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/10/2010 23:30
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
טולי מקסימה ראשית תודה על משפט חזק שנית לעיתים לחזור אחרי חג זה איננו פשוט וכמו שכבר כתבנו יש להתחיל את התורה מבראשית להלחם כאילו היינו בהתחלה להלחם בבולמוסים ובחשקים כי אנו הרי מחוננים ולדבוק בתפריט כמה שניתן נכון לא הכי קל בעולם אך הנה חזרת לכושר את רושמת ובמודעות לא קל אך אפשרי מתוקה סומכת עליך את יכולה אט אט אנו איתך בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/10/2010 21:55
toly Posts: 898
|
למה להעליב את עדנה רותי ושושקל'ה פרות העל המשובחות שברפת? ואני דווקא אוהבת קיבוץ ואת הרפת... ובקצב שאני תוקעת היום מוצרי חלב כאילו חג השבועות בעיצומו של פסח וסוכות עוד מעט לא יהיה לי מקום ברפת אפילו הפרות יעיפו אותי בטיל ממחוזותיהן טוב ננסה כרובית מאודה ברסק עגבניות להרגעת הצונאמי לפחות עמדתי בפיתוי של קוביית השוקולד שהורידה לי שכנתי על פי בקשתי אך התעשתתי עד שהגיעה והודעתי לה בפתח:וורשה לא נכנעת ובפריז מחכים לי עדיין לשבוע החורף טולי עושה נסיונות לשרוד את הצונאמי (אלוהים לא סיכמנו שהחג הסתיים?חוזרים לבית הספר EFF כתב:
טולי, איזה בית אלפא, איזה נהלל.....עדיין בפריז שכחת?? ממי, את עדיין מתאימה לפריז ולא לר...בקיבוץ..
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/10/2010 19:47
קרולין Posts: 6651
|
טולי יקרה,
את צודקת ,כיף לחזור לשגרה ולאכילה שפויה.
שבת שלום ומבורך.
קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/10/2010 19:13
EFF Posts: 6397
|
טולי, איזה בית אלפא, איזה נהלל.....עדיין בפריז שכחת?? ממי, את עדיין מתאימה לפריז ולא לר...בקיבוץ..
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/10/2010 18:40
toly Posts: 898
|
אוח כמה טוב שהגיעה שבת והסתיימה לה שמחת התורה ושיגרה לקיבה ובקרוב מאוד ב"ה השקילה ודו"ח שקיפות של כמה עלה לי החג הזה בקילוגרמים (מס הכנסה והגרעון בבנק מפחידיםאותי פחות מהמאזניים של מירי... אז בהתאם ליראת הכבוד של הלבן בעיניים של מורתי התייצבתי היום לרכיבה שמנדמודה נפוחה אך יפה על האופניים עשינו מסלול מקסים לאורך הים בדרך עצרנו לחדר כושר בטבע ואבוי לבושתי הרבה לא יכולתי להזיז אפילו משקולית אחת קטנה על המכשירים השונים כווצי בטם ישרי גב פקד עלי המאמן שלי-הF 16 העקר שרוכב עימי(והיה פנצ'ר היום מאחור... תנחשו בגלל מי? כמובן בגין הטוכע'ס המפורסם שלי ברחבי פריז/וורשה התנפשתי כיווצתי את הכרס ניסיתי להתלוצץ על חשבון הסיחיקון והחיסכון בפלסטיקאי אך שוד ושבר הידים לא הצליחו לעשות את הפעולה המבוקשת הציצים שנפלו בשעת מילוי תפקידם צחקו עליי ועל טיירוניי וכמו שאומרים בשטראוס:בשטראוס מאמינים שפרות מדושנות מטופחות נותנות חלב משובח.... אכן כך חשתי היום במתקני העינוי של הספורטק-מדושנת ללא כושר בידיים אך מה זה שווה שמנה באחוריים אז הנה לסיום אופטימי משפט השראה לשבת "מחצית מחיינו היא מזל; המחצית האחרת, משמעת - וזוהי המחצית המשמעותית, כי ללא משמעת לא נדע מה לעשות עם המזל." קארל זוקמאייר
שבת שלום פורום יקר ויש עוד זמן לתיקון המצב עד לשקילה ונתחיל מ-עכשיו!!! טולי רזה בפוטנצייה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|