12/05/2014 15:32
רבקה Posts: 8411
|
קרנושה כתב:
תודה רבה אהובות יקרות!!!
קרנושקה כייף לראות אותך איתנו כאן. את פשוט תלמידה מחוננת בבית הספר לאיכות החיים של מירי בלקין שמלמדת אותנו השכם והערב להרחיק מאיתנו את הרע ולהשאיר בחקינו את הטוב ביותר ♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/05/2014 12:06
קרנושה Posts: 3420
|
תודה רבה אהובות יקרות!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/05/2014 19:03
נחושה Posts: 6982
|
קרנושה יקירה בחיים כמו בחיים אין שום דבר מובן מאליו צריך לברך על הטוב ולוותר על הרע המון פעמים הבטן והראש מתווכחים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/05/2014 12:05
נינוש Posts: 1442
|
קרנושה יקרה , נכון זה כואב כואב אך עם הזמן זה כואב פחות ופחות , תאמיני זה , אני למודת נסיון הנושא זה ואחרי כמה שנים החברות יכולה לחזור כאילו היא רק נקטעה אתמול , גם זה קרה לי קרנושה יקרה , את בן אדם מיוחד , כל הכבוד על העמידות שלא להתפתות , הרי לא תעניקי את עצמך שיהיה לך שבוע טוב !
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/05/2014 12:05
נינוש Posts: 1442
|
קרנושה יקרה , נכון זה כואב כואב אך עם הזמן זה כואב פחות ופחות , תאמיני זה , אני למודת נסיון הנושא זה ואחרי כמה שנים החברות יכולה לחזור כאילו היא רק נקטעה אתמול , גם זה קרה לי קרנושה יקרה , את בן אדם מיוחד , כל הכבוד על העמידות שלא להתפתות , הרי לא תעניקי את עצמך שיהיה לך שבוע טוב !
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/05/2014 09:36
אייריס Posts: 3744
|
מתוקה תמיד צלצל באוזניי המשפט הנדוש החיים זה לא פיקניק או גן של שושנים ותרתי משמע לכל הכיוונים. לצערי יש גם ביחסים כאלה מצבים ואני מקווה שהשכלת וההפסד כולו שלה. תמשיכי להיות כמו שאת בנתינה ובפרגון ואהבה לסביבה כי לך זה יעשה טוב והשאר שיחפשו את עצמם . וכמו שמירי אומרת תעברי דף ובטל ומבוטל מייד חבל על העצבים. נשיקות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/05/2014 21:15
מירי Posts: 47
|
קרנושה אהובה ויפה שלנו לא שווה לבזבז אנרגיה על אנשים לא ראויים.... בטל ומבוטל ותמשיכי הלאה...... להתראות במעמד השקילה איתך תמיד מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/05/2014 19:57
toly Posts: 898
|
אכן צודקת קרנושה מירי הינה בית ספר ענ'ק לחיים בהמון מישורי ונפתולי החיים ולך אני מאחלת שתמיד תהיי מוקפת באנשים טובים ואמיתיים כמוך ומי שלא מתאים לך באנרגיות או אינו מעריך את מי שהינך ויכולת הנתינה שלך- פייורה ופשוטו כלשונו:אאוט וקאט. וכל הכבוד לך שלא רצת למקרר הישג נפלא בפני עצמו. שבוע מעולה ומוצלח טולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/05/2014 13:40
קרנושה Posts: 3420
|
באחת ההרצאות האחרונות מירי דיברה על קשרים, על כבוד בין אנשים ועל חברויות. וזה כל הזמן רץ לי בראש כמה שלפעמים צריך להבין מה נכון לנו ומה-כבר לא. אנשים משתמשים בזילות במילה "חבר" ואני לאחרונה קיבלתי עוד כאפה מצלצלת של החיים שלימדה אותי לעשות קאט ולא להשקיע יותר במי שלא רואה את הערך שלי, מעריך את החברות שלי.
אני עצובה. מאד מאד עצובה. שהכנסתי לחיים שלי אדם שנתתי לו (חברה) את כל כל כולי. המשפחה שלי עשתה המון. ראיתי בה חברה הכי טובה והיא, ממש לא. כמה מאכזב זה שאתה נותן מעצמך כך ולא מעריכים אותך, מיותר לציין את התסכול הזה.
ולמה אני כותבת את זה כאן? כי הבית ספר שלנו נוגע בכל נים של החיים, זה לא סובב רק סביב הדיאטה, יש כאן עולם ומלואו. ומירי דיברה ואמרה, שיש מצבים בחיים שזה כבר לא מתאים. כי זה פוגע בנו וצריך לעשות לזה הפסקה. קאט. ולצערי עמדתי לצד חברה (שלא ראתה אותי כך מסתבר) ברגעים כל כך קשים, הייתי שם עם כל כולי, בכל נפשי והייתי אמיתית וגם אמרתי לה דברים שהיא פחות אהבה לשמוע והיא נעלמה, התנדפה. אני נותרתי עם החור בלב.
החלטתי ביני לבין עצמי שעדיף שלא יהיו לי חברות מאשר שיהיו לי כאלו שיהיו אינטרסנטיות, צבועות, נצלניות וכאלו שלא מעריכות. לשמחתי אני עוברת את התקופה הזו בקלות, למרות האכזבה העמוקה ממנה. לא תקפתי שום מזון ואני ממש ממש משתדלת לשמור עכשיו.. תודה על העין הקוראת אותי עכשיו, תודה על האמפתיה ועל התמיכה, זה לא מובן לי מאליו.
|
+2
• קישור קבוע (Permalink)
|