10/05/2014 13:31
קרנושה Posts: 3420
|
אני אתחיל וכמובן אומר שאני ממש מתנצלת שאני לא נוכחת כאן יותר, אין לי כל כך הרבה זמן במהלך היום ואני לא תמיד מצליחה להגיע לכאן בערב. אבל אשתדל לכתוב בסופשים.
איזו הרצאה מדהימה שמעתי חמישי האחרון ממירושית שלנו, אין כמוך ואין עלייך. כל פעם מפתיעה מחדש. וההרצאות כולן מסתובבות לי בראש. בזמן האחרון כל הסביבה שלי לוחצת וממשיכה לנדנד לי שמירי כבר לא עוזרת לי, שאני צריכה לשנות שיטה, שואלים אותי כמה זמן אני אצלה וכל הזמן מציקים לי. ונמאס לי, את האמת. נמאס לי שכל אחד חושב שהוא יותר מוצלח, שהוא יודע מה נכון בשבילי, נמאס לי מזה שלכולם יש פה גדול ואף אחד לא עוצר רגע ומדבר לענין.
אני יודעת שהיחידה שאשמה כאן היא אני, זו שלא מתאמצת, זו שלא ממש תמיד מקפידה וגם מזה נמאס לי. אז החלטתי לחזור ולשאוב מכאן אנרגיות, לקחת את דבריה של המדריכה שלי הכי ברצינות כי הגיע הזמן, לחזור לצעדות ולחזור ולשתות ולציית לתורה, כי כאשר אני עושה, היא תמיד מביאה תוצאות של ירידה, אין כאן חוכמות. ותכף בן דוד שלי מתחתן - 27.05.14 ויש לי שמלה הורסת וכל מה שאני רוצה זה עוד 2-3 ק"ג, ריאלי, לא?
אני שולחת לכולכם חיבוק גדול, אשתדל להיות נוכחת כאן יותר ולתת את כל אהבתי, תמיכתי ומי שאני♥ נשיקות והמשך סופ"ש נעים לכולם!
|