01/10/2010 17:45
EFF Posts: 6392
|
3 גזרים קלופים וחתוכים לקוביות גדולות 5 שיני שום מעוכות 2 בטטות קטנות קלופות וחתוכות לקוביות 8 עגבניות טריות מרוסקות (על פומפייה או במעבד מזון) 2 כפות רסק עגבניות 2 כפות סוכר מלח ופלפל שחור גרוס 2 ליטר מים צרור עלי בזיליקום קצוצים דק 1/4 צרור כוסברה קצוצה דק - מחממים חמאה בסיר גדול. מוסיפים בצל ומטגנים כ- 3 דקות לריכוך. מוסיפים כרישה ומטגנים כ -2 דקות. מוסיפים גזרים ומטגנים 3 דקות להזהבה וריכוך. מוסיפים שום ומטגנים דקה. - מוסיפים לסיר בטטות, עגבניות, רסק, סוכר, תבלינים ומים. מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ – 20 דקות. - טוחנים את המרק בעזרת בלנדר ידני או במעבד מזון. - מחזירים לאש ומביאים לרתיחה. מוסיפים בזיליקום וכוסברה, מבשלים דקה נוספת ומכבים, מכסים וממתינים כמה דקות, כדי שטעמי העשבים ייטמעו במרק. ****הערה(אפרת) אני מוסיפה מעט ממתיק
|