10/05/2014 18:50
toly Posts: 898
|
תודה לכולכן על הפרגום ןהפידבק וברצינות צמצום הפולקע'ס באמת חשוב לי ולא רק על מסלול המים בחוף הים והשינוי קורה כאן ועכשיו לאט בהתמדה תרגול יומיומי והרבה סובלנות ואהבה לגופי נפשי ובריאותי נקודה. שבוע הכי טוב בעולם שיהיה לכולנו
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/05/2014 18:40
|
תודה קרנושה טוב לראותך פה שוב עימנו. האנרגיות החיוביות והממריצות בכתיבתך חסרו כאן. שבוע מוצלח נמרץ ןמחוייך לכולנו.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/05/2014 13:42
קרנושה Posts: 3420
|
מסכימה איתך בכל מילה טולי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/05/2014 07:46
דרך המלך Posts: 5707
|
חחחח את מצחיקה בתיאורים שלך אבל הוכחת שאת יכולה והנה נשר לו קילו וזה מעולה המשיכי ככה כל הכבוד
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/05/2014 03:20
|
לא יאומן בנות יקרות נס יום העצמאות כמו הגשם שהגיח לפתע במאי ופתח נשימתי וריאוציי כך ירד לו השבוע קילו מהפולקע'ס האישיים שלי לאחר פטיט ולא פתית השבוע. לכבוד המאורע המבורך רכשתי חולצה סקסית אדומה במידה 1 ....כייף אדיר בבלקוני של סנטרוני יוון היכוני אוטוטו יפייפית הכוכבים מוורשה אנוחתת על שפת הים התכול עם הבקיני באדום....אוי מה שזה יגרום למדוזות......) שבת נפלאה וכייפית לכולנו טולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/05/2014 14:49
רבקה Posts: 8411
|
טולינקה יקירתי זה ידוע שאנחנו השמנמודים אוהבים לראות הרבה בצלחת וכמובן לסיים את תוכנה אך מורתינו היקרה מלמדת אותנו השכם וערב לשים בצלחת רק מה שאנונו באמת רוצים להנות מכל ביס וביס לנגב הפירורים ותבוא עלינו הברכה. לא עלית את כבר מחוננת ובירידה לאט לא של חמישה קילו תהיי מחוננת + בהצלחה יקירה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/05/2014 08:15
נחושה Posts: 6982
|
הגודל קובע כי פשוט מתרגלים לאכול פחות בכמויות לטעמי בלי שקילה כן לצלם מה מונח על הצלחת בכל ארוחה גם אני כמווך בדרך לחמישה פחות זה היעד ובטוחה שתיכנסי לכל מה שתיבחרי כשאת כזאת מודעת
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/05/2014 17:35
אייריס Posts: 3744
|
טולי בהצלחה. מאמינה שבקצב הזה וההתמדה תצליחי להיכנס לגינס והבגד ים בקרוב. בינינו זה מה שכולנו רוצות אז נתאמץ ניישם נפנים ונצליח כולנווווו
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/05/2014 15:08
דרך המלך Posts: 5707
|
טולי יקרה את תצליחי עם כזו נחישות לקזז את הקילוגרמים העודפים ולהכנס לבגד המתאים בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/05/2014 13:28
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
יפה כתבת, אני איתך..... אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/05/2014 09:42
|
בוקר אור חבריי היקרים לא להתעלף בבקשה מרוב צחוק ולא לגס או אגס התכוונתי ממש שאלה רצינית שהרהרתי בה מאז ארוחת הצהריים בחוץ בשישי שמתי לב במסעדה שהמנה הראשונה וגם הקיש אשר חולק לשניים היו די קטנים לעומת מנת סלט החסה אשר הגיע בכלי גדול ונשאר מבחינתי בצד.... ושמתי לב שאכלתי לאט ונהניתי מכל ביס וסיב.... אז זה מה שעלה במחשבתי לקראת המנגלים וכל תפארת האוכל ביום עצמאותנו: לנסות לאכול בכמויות קטנות ובצלחות קטנות השבוע , לשקול אפילו את הכמויות הנכנסות לתוך לועי וקיבתי ואולי זה יצור שינוי נוסף בפרסונה החיצונית שלי כי כבר כמה שבועות שלא זזה על המאזניים שזה נפלא בפני עצמו שאני יציבה ולא חלילה מעלה אך מה זה בא לי לקזז עוד 5 קילו ולהיכנס בנחת לתוך בגד הים והג'ינס הצמוד...כן כן נשמע אולי בנאלי אך לי זה ממש חשוב שבוע מוצלח ויום קל היום ומחר לכולנו באהבה טולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|