הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » ואז נפל לי האסימון...

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
27/04/2014 06:53

שאפתנית
שאפתנית
מיכלי אני בטוחה שעוד חמישה שבועות תראי פצצה בבגד הים.
גם אני רוצה שוב לנער את הגוף מהתרדמת ומחליטה להקפיד יותר. להשתדל ולהגיע לקייץ עם פחות משקל.
שיהיה לכולנו בהצלחה!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
26/04/2014 18:52

miribelkin
miribelkin
Administrator
מיכל יקרה אין מילים....
יכולת הביטוי שלך כרגיל מדהימה....
מחכים לך פה להמשך עידכון....
כולנו איתך זה הזמן להתחטב......
בהצלחה אוהבת מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
26/04/2014 18:35

קרולין
קרולין
מיכלי יקירתי,
התחייבת - זה מחייב !!!! מגיע לך איכות חיים !!! בהצלחה רבה הבגד ים מחכה לך.....smilesmile
נשיקותתתת
0 קישור קבוע (Permalink)
25/04/2014 14:25

toly
toly
מיכל וגיתי יקרים
כייף ושמחה גדולה שאתם עומדים אוטוטו לנפוש בכרתים
ומודה לך מיכלי על התזכורת החשובה שאנחנו כבר בקיץ וחלאס על הכרסונה ושיירי יציאת מצריים
ואני ממש ממש כמןך רוצה עוד 5 קילו לקזז על מנת להגיע שוב למשקל הזהב שלי ולהיכנס בקלילות לבגד הים הכחול שלי
מעניין גם שלי כחול וטרם אדום שמתאים לבלונד ומהמם את המדוזות...smile)
יאללה בלאגן על החןף בכרתיםsmile)
שבת נפלאה לכם והמון
0 קישור קבוע (Permalink)
25/04/2014 13:33

נחושה
נחושה
אותי שכנעת יקירה
בהצלחה לכולנו וכרגיל פוסט מהחיים מנוסח במיטב הרגשות והמילים
נשיקות
0 קישור קבוע (Permalink)
25/04/2014 11:24

מיכל שרון
מיכל שרון
אתמול בערב, בעודי יושבת ואוכלת את הסלט עם הטונה שהכנתי לצהריים ולא נאכל בגלל שהעדפתי (איך לא?) מהעוגת גלידה שמישהי הביאה למשרד עקב סיבה למסיבה (ועגה? כבר אמרתי) קלטתי שעוד חודש ושבוע בדיוק אנחנו טסים עם כל המשפחה של גיתי לנופש משפחתי לכבוד חגיגות ה-60 לאבא של גיתי. ההבנה שזה קרוב משחשבתי הגיעה עקב סמסים נמרצים מחמותי היקרה שדאגה בקשר למצב בגדי הים של כולנו לקראת הנסיעה.

זוכרים שקניתי בקיץ בגד ים חדש ומחטב ומהמם בגוטקס במיטב כספי? איך הרגשתי איתו מיליון דולר? הסתובבתי בחנות רק איתו בלי בושה, בלי פראו, בלי כיסוי והישרתי מבט לכל המראות והאנשים ונהניתי מכל דקה?
שאהבתי את מיכל המשתזפת, הקופצת בגלים, המיני פמלה שחשבתי את עצמי אז (רק שקניתי בכחול ולא באדום..)? זוכרים?

כי אני פתאום נזכרתי. ואז גם נזכרתי שעליתי 5 ק"ג מאז הקיץ ההוא... לאט אבל בטוח ב - 9 חודשים עלו להם 5 ק"ג ששניים מהם רשומים על פסח האחרון שהרגע ביקר במחוזותיי.
וגם נזכרתי שאחות של גיתי רזה מסריחה. ושהיא הולכת עם ביקיני לתפארת רזונה וגם אחרי הריון ולידה היא נראית כמו הרגל שלי בערך.
וגם נזכרתי בקייצים הקודמים שתמיד התבאסתי להיות עם תומריקו בבריכה, להרגיש כל כך מכוסה וגדולה ושהכל נשפך לי מכל מקום ואני רק באובר מודעות לעצמי ולחוסר הנוחות שלי בגוף של עצמי ואני בכלל לא נהנית מחוויית הבריכה/ים/גלים/חולות/שכשוך/התזות שלו ושלנו.

ואז זה הכה בי. ההכרה הזאת שיש לי 5 שבועות בדיוק לצמצם היקפים, לשפצר את הנזקים, לחטב את הטיירים כדי שאולי עוד 5 שבועות בבריכה המהממת של הקלאב בכרתים אני אוכל לשבת רגל על רגל בנוחות יחסית, להרגיש את עצמי שוב מיני פמלה מהממת ומשגעת, להיות בנוחות עם הילדים, להתהלך בחוסר בושה ולדעת שאני מהממת עם הבגד ים שלי.

שטחי? אולי.. אבל הכי אמיתי.

אז אחרי שהאסימון הזה נפל החלטתי לחזור לשיטה במרץ.
אין יותר פחמימות אחרי השעה 5.
מקצצת ביציאות.
חוזרת להליכות.
מפסיקה לנשנש במשרד (אבל לא כמו שעד עכשיו.. אלא באמת).
והכי חשוב - חוזרת לעצמי של לפני פחות משנה שהיתה רחוקה רק 5 ק"ג משיא הירידה שלה (כעת זה כבר 10 ק"ג כן? אבוי לבושה!!!).

ואתם יודעים מה הכי גרוע? שכשאני לא משקרת, שכשאני נעמדת מול המראה באמת, בלי מכנס עם גזרה גבוהה שיחזיק לי את הבטן, לא בשכיבה במיטה, הכי אמיתי עם טייץ צמוד שאינו מחטב וגופייה, אז ברגעים האלה אני רואה את הבטן הפחמימתית (שלא לומר פח הזבל הגדוש של גופי) שצמחה לה בחג. וזה כואב לראות אותה ככה.

לדעת שהיא שם רק בגלל הזנחה, רק בגלל שעל אף כל הטעימות של החג והטיולים והאירוחים וההתארחויות, על אף הכל, העיניים היו הכי גדולות, המילה "לא" יצאה מהלקסיקון והאיפוק כלל לא הוכנס לשימוש.

אז בטן יקרה שלי - את בדרך החוצה!!!
בגד ים חתיכי שלי - אני בדרך אליך!!!

הנה אני מתחייבת לפניכם - בשם הילדים, הבריכה והגיסה הרזה המסריחה - אני והמתוקים נפרדים לחמישה שבועות מרים וקשים!
הנה אני מתחייבת לפניכם - בשם הגזרה, הצדודית במראה ומרווח הנשימה - אני והפחמימות נכנסות למשטר ביקורים מוסדרים.

יקיריי - הקיץ הגיע, בואו נתעורר!!!

שבת נפלאה לכולכם, שתעבור על כולנו בשליטה ואיפוק והצלחות כבירות!!!
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » ואז נפל לי האסימון...

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!