24/04/2014 13:18
חיוך מהלב Posts: 1125
|
בנושא זה שדיברה עליו מירי השבוע אני שנים כבר "עובדת על עצמי". להתרכז רק במה שאני עושה, לא לנדוד במחשבה לדברים אחרים מכל הטעמים בעולם. ראשית כי זה מפריע לריכוז במעשה שאני עושה, או שזה מרחיק אותי מהנאה של הרגע של התבוננות אפילו בשמש דרך החלון של מטבחי המשקיף על הגינה שלנו שפורחת עכשיו, או שבכלל אין טעם לחשוב על העתיד שהרי אנו לא יודעים מה יקרה בעוד דקה אפילו. יש פתגם באנגלית שמסביר את הכל. YESTERDAY IS A TRAGEDY, TOMORROW IS A MYSTERY . ALL WE HAVE IS THE PRESENT. ברור מכאן שהמילה PRESENT דו משמעית. היא גם זמן הווה וגם מתנה וכך צריך לנהוג לדעתי. אז שוב התבוננתי הבוקר כשישבתי עם הקופסה שלי ובה התפוח ביוגורט ואכלתי לאיטי. שתיתי כוס קפה אחרי שיעור התעמלות. מולי ישבה אישה צעירה ונאה גם חטובה למדי ומולה אמא שלה. אשה כבדה מאד מאד וכאב לי הלב היה לה קשה לנשום אפילו אך היא אכלה מעין לחמניה בגודל אדיר ופשוט בלסה אותה. אח"כ שתתה מים ולקחה את הכדורים שלה ואז ראיתי דבר נוסף. הוציאה מעין מזרק קטן מהתיק שלה והזריקה לעצמה, בטח זה היה אינסולין. איזה כאב לב? מדוע הרשתה לעצמה להגיע למצב כזה? אפילו כלתי שבחודש תשיעי בבטנה היו 2 תאומות במשקל רגיל כל אחת לא היתה כל כך שמנה. ואז היא קמה בקושי ממקומה. אז אנו מדברים רק על דבר אחד בריאות ואיכות חיים, ובבית הספר של מירי הכל משולב יחד אכילה בריאה והרגשה טובה מביאות גם את התוצאות שאנו רוצים בהן. נכון מרגישים את סוף השבוע אבל כל יום אני לוקחת לגופו ולכן אני לא נלחצת. לאט לאט אגיע ליעדי גם אם יקח חודש או יותר העיקר להתמיד ולתרגל מידי יום ולעבור אפילו שעות כל שעה לגופה עם מודעות ועשייה נבונה... שיהיה לכולנו יום נפלא כאן ועכשיו להנות מכל רגע. שהרי כל רגע שחולף אינו חוזר... אוהבת את כולכם
-- hs
|