19/04/2014 23:58
EFF Posts: 6391
|
המצרכים (ל- 6 אנשים): 2 כפות שמן זית 1 ק"ג פלפלים צבעוניםם קצוצים 2 בצלים בינוניים 1/2 קילו עגבניות שרי חצויות 1 כף עלי בזיליקום קצוץ גס 1 כף עלי פטרוזיליה קצוצה מלח, פלפל טיפונת ממתיק
אופן ההכנה:
מטגנים את הבצל בשמן זית עד שנעשה שקוף, מוסיפים את הפלפלים ומטגנים תוך ערבוב כחמש דקות. מוסיפים את העגבניות, ממליחים קלות, מביאים לרתיחה ומבשלים כחצי שעה בסיר מכוסה. מוסיפים את הבזיליקום ואת הפטרוזיליה, מערבבים ומיד מסירים מהאש. ממתינים מעט (המנה צריכה להיות פושרת) ומגישים. טעים למחרת. כדאי לחמם מעט.. מבוסס על מתכון של חיים כהן
|