הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » גם אם עליתי במשקל

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
23/04/2014 07:20

דרך המלך
דרך המלך
הייתי אתמול שיקשקתי..פגשתי את קרנושה המתוקה ובאו בנות מיןם שני בוקר... הרצאה שחייבים לשמוע אחרי החגים.. לא לפספס פשוט ללכת... ונחושתי קילו פחות את פשוט מחוננת...
0 קישור קבוע (Permalink)
22/04/2014 22:34

נחושה
נחושה
דרך המלך כתב:
כל הכבוד נחושתי... מקווה לראותך ביום ג בלוינסקי... גם אנחנו הלכנו הרבה.. שתיה היתה מים בלבד ובכל זאת יש הרגשה שעליתי...
נשיקות

הייתי בלוינסקי הראשון
0 קישור קבוע (Permalink)
22/04/2014 22:33

נחושה
נחושה
אייריס כתב:
סיגל את אלופה ומסתמן כי נכנסת לשיטה ואני רואה הצלחה רבה במעמד השקילה. כל הכבוד להליכה לשתייה ותמשיכי ככה אלופה..גם נחושה אין עליכם. המון המון הצלחה. אוהבת

תודה. בקרוב אצלך. עשיה תירגול והפנמה של העניין מתוך בגרות ומגיע לי
0 קישור קבוע (Permalink)
22/04/2014 22:32

נחושה
נחושה
דרך המלך כתב:
הריני לציין שאני על המקום

כפיים
0 קישור קבוע (Permalink)
22/04/2014 21:12

דרך המלך
דרך המלך
הריני לציין שאני על המקום
0 קישור קבוע (Permalink)
20/04/2014 08:18

אייריס
אייריס
סיגל את אלופה ומסתמן כי נכנסת לשיטה ואני רואה הצלחה רבה במעמד השקילה. כל הכבוד להליכה לשתייה ותמשיכי ככה אלופה..גם נחושה אין עליכם. המון המון הצלחה. אוהבת
0 קישור קבוע (Permalink)
19/04/2014 10:38

דרך המלך
דרך המלך
כל הכבוד נחושתי... מקווה לראותך ביום ג בלוינסקי... גם אנחנו הלכנו הרבה.. שתיה היתה מים בלבד ובכל זאת יש הרגשה שעליתי...
נשיקות
0 קישור קבוע (Permalink)
19/04/2014 10:29

נחושה
נחושה
אגב גם אני על פריכיות ולמרות שבעלי פינק את הילדים במציות נהניתי מהשליטה ואת כל הפינוקים שהיו עם החברה על האש תחמתי עד חמש
להזכירך שמתי לי תזכורת בנייד וגם ביער אשתאול הוא צלצל. מודה ומתוודה שעצרנו כשיצאנו מהיער ונכנסנו ליילו לפיפי וארטיקים אכלתי מגנום וקניתי לצידו חצי ליטר מים שגמעתי בדאך הביתה
בערב 2 פריכיות עפ גבינה וירקות וסיימתי את היום בהנאה גדולה(הלכנו המון לפני הפיקניק) נוף משגע ואוירה כייפית עם החברים והילדים וגם שם דאגנו להמון סלטים חיים וצבעוניים ליד הבשרים בלי סלטים קנויים מיצים ממותקים מצות עוגות או פיצוחים
שליטה והערכות מראש....כיף גדול...רק רווח בלי הפסד תסכול או אכזבה
0 קישור קבוע (Permalink)
19/04/2014 10:21

נחושה
נחושה
יפה שלי. מזמן לא קיבלנו ממך כזה פוסט אופטימי.
את בעשיה נ-ק-ו-ד-ה
תמיד אכילה חברתית משבשת ולא משנה אם קוראים לזה חברים על האש או מימונה. מה שחשוב שאת מודעת לתהליך שאת חזרת להליכות שאת אוהבת את עצמך שאת מלאת מוטיבציה כותבת בפורום ומעודדת את עצמך ואת חברותייך
זה לא משנה מה יראה המשקל זה כן משנה שההרצאה של מירי תתיישב לך נכון בלי התנגדויות ובלי רחמים עצמיים
חיבוק גדול ואוהב ושאפו ענק
נחושתך
0 קישור קבוע (Permalink)
19/04/2014 09:32

דרך המלך
דרך המלך
שכחתי נקודה אחרי ארבע בבוקר.. הכוונה לארבע פריכיות
0 קישור קבוע (Permalink)
19/04/2014 09:31

דרך המלך
דרך המלך
חייבת לומר שהחג הזה מבחינתי היה בשליטה יותר משנים עברו.
אתחיל בזה שמצה לא נכנסה לי לפה..כל דנה הייתי עושה מצות מטוגנות לילדים ובעיקר לי ..השנה גם הילדים לא נגעו.
אכלתי יותר פריכיות ,כל יום ארבע בבוקר..
צעדתי יום יום כמעט 7-8קילומטר וחזרתי סחוטה ממים הביתה..שנים קודמות בפסח לא צעדתי ולא חשבתי על זה..
טעמתי ממאכלי החג את הקובות המופלאות של אימי אבל בשליטה... פסח שעבר יכולתי לחסל צלחת .. טעמתי עוגה שאפיתי בעצמי ולפני חמש...
אז מה אגיד לכן חברותיי לפורום.. אכלתי נהנתי צעדתי הייתי בשליטה ובכל זאת יום אחד של טיול עם חברים פרצתי גבולןת ואכלתי לא מסודר ואכלתי ואכלתי ואכלתי... נשאר עןד חג לפניי ומימונה אליה אני מוזמנת.. כן אני אלך אבל דקה לפני אוכל ביצה קשה שתתקע לי בגרון ואקח בקבוק מים ואשתה ואשתה...
יום שלישי אגיע כמו גדולה ללוינסקי לראות מה התוצאה וגם אם המשקל יראה קילו יותר אני יודעת שהחג הזה ממש היה שונה משנים קודמות והיה בשליטה.. אולי לא שליטה מלאה אבל בדרך הנכונה..
מסקנה עבורי אין כמו השגרה בשבילי..טיפה מוציאים אותו מהמסלול ואני מןעדת..
מקווה שכולכן תבואו בשלישי להשקל ולא משנה מה התוצאה... אני אגיע לשקילה השניה..
בינתיים המשך חג שמח
נשיקות סיגל
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » גם אם עליתי במשקל

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!