20/04/2014 08:21
אייריס Posts: 3744
|
כל יום אנחנו לומדים עןד משהו מעצם ההתבוננות גם באחרים ובדרך האכילה שלהם. מקווה שנמשיך להצליח
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/04/2014 10:35
נחושה Posts: 6982
|
יקירה אנחנו לומדים המון על עצמנו מהתבוננות באחרים ולפעמים רק כך מגיעים למצב שאנחנו אומרים לעצמינו שאנחנו כמעט מושלמים כל עוד אדם בלמידה בביקורצ עצמית בונה ובדיבור פנימי חיובי הגבול הוא השמיים וההצלחה בוא תבוא נשיקות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/04/2014 07:57
חיוך מהלב Posts: 1125
|
כמובן אף אחת אינה מושלמת אבל כמו שאומרת מירי התרגול והאימון היום יומיים הם אלה שמוליכים אותנו ליעדים שלנו !!!
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/04/2014 00:07
EFF Posts: 6397
|
כמה שאת צודקת..גם אני לומדת מה לא לעשות מתוך התנהגותם של אחרים..כאשר אני רואה אדם שמן זולל בלי הכרה, אני מעריצה את כח האיפוק שלי (למרות שלא תמיד אני מתנהגת באיפוק כמו כולנו...)
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/04/2014 17:16
חיוך מהלב Posts: 1125
|
היום ביקרנו בתערוכה של לאונרדו דה וי'נצי. עשוייה מאד יפה. איזה גאון. בסופה יש כמובן מעין בית קפה קטנטן בעל אפשרויות מוגבלות. אני רק ישבתי שם והנחתי לברכי הכואבות לנוח, מהשוטטות בתערוכה. ובכן ישבתי ליד סבא סבתא ונכד בערך בן 8. הנכד אגב בעל גיזרה יפיפיה ורואים שהוא בטח "חי ואוכל נכון". הסבתא והסבא די עגלגלים. הם היו כולם עסוקים בכרסום של ארטיק שוקולד ענק כל אחד. הסבתא הגרגרנית אפשר היה לראות כיצד היא אוכלת את הארטיק בביסים גדולים ובצורה קצת בהמית. הילד כרסם את הארטיק לאט לאט ובבסים קטנים. "סבתא מספיק לי" אמר הילד החמוד והשאיר כשליש ארטיק. סבתא כמובן סיימה את שלה ו"התנדבה לסיים את זה של הנכד. כמה היתה שמחה שיש לה עוד לאכול !!! גם ראיתי שלא היה לה קל לקום ממקומה. בצד השני ישבו 3 גימלאים וכרסמו להם מתוך שקית של ביגלך ארוכים וארטיק במקביל. אני ישבתי עם בקבוק המים שלי והייתי מאד מאד שבעה וגם חשבתי על הארוחה שמחכה לי בבית. למדתי להתבונן וגם להזכיר לעצמי שפעם לפני כמה שנים טובות אולי גם אני נראיתי כך כי לא שמתי בכלל לב להתנהגותי בזמן אוכל. תודה לאל אני כבר לא במקומות האלה. בטח שאפשר מידי פעם לאכול משהו טעים שלא ממש בתפריט. הסוד בעניין הוא לתת לעצמי דין וחשבון קבוע על מה וכמה אני מכניסה לפי. מקווה שהמודעות שלי כיום תוליך אותי למשקל היעד שכבר היה מאד מאד קרוב וקצת התרחק. אני משתדלת. מאחלת לכולנו שבת ברוכה ומודעות.
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|