הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » מי ש"תוקע גול עצמי" מזיק לעצמו !!!

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
18/04/2014 09:22

אייריס
אייריס
בדיוק. תמשיכי להיות נחושה בדרכך ושאף אחד לא יסיט אותך ממנה. אלא שיצטרפו אם הןא רוצה בן דודך הוא יותר ממוזמן . אולי אחרי שהתארח אצלך משהו השתלשל אצלו ואולי יתחיל לשמןר על עצמו. מה שחשוב זה באמת הבריאות אולי דרך המחשבה הזו יעשה מעשה. שנמשיך להיות בריאים ומעשיים כאן למרות שהחג משנה כיוון אצלי אבל עדיין תמיד יש משמעת
0 קישור קבוע (Permalink)
17/04/2014 15:29

נחושה
נחושה
יקירה
את את שלך עשית ומה שחשוב זה שלא ישדל אותך לארוחות שחיתות
מעבר לכך אנשים צריכים לפעמים לקבל את הבום של החיים שלהם אחרת לא מתבצע שום שינוי טוב או רע ולא רק באוכל גם בנושאים אחרים בחיים
אני בטוחה שהשיתוף שלך יעיר כמה דובי חורף מתרדמתם ועל כך תבורכי
נשיקות
0 קישור קבוע (Permalink)
17/04/2014 15:06

חיוך מהלב
חיוך מהלב
ישנם גברים שפשוט אינם רוצים להיות במודעות. אחד כזה יש במשפחתי (בן דוד), הוא איש בודד גרוש וילדיו לא בדיוק עוטפים אות באהבה. אבל מה עם אהבה עצמית? מאות אם לא אלפי פעמים דיברנו על נושא ההשמנה שאצלו זה בהחלט כרס שמופיעה מלפנים. הוא משלה את עצמו ומספר לי על ארוחותיו. כל יום בבוקר 6 פרוסות לחם מחיטה מלאה. תארו לכם. כמה דיברתי על המודעות ושיראה דוגמה מבן דודו שאותו הוא אוהב מאד, שהרי מי שמחליט ומבצע בהתמדה תהליך ירידה ושמירה על המשקל עושה רק טוב לגופו ולנפשו. אני מספרת לו על עצמי והוא גם רואה אותי וזוכר מ"היכן הגעתי"... למרות שיש לי עוד לרדת ואני משתדלת כמובן. גם לאכול שניצל ועוד בפיתה זה ממש גול עצמי. מה עוד שבדיקותיו הרפואיות משקפות בעיות שאפשר את חלקן לפתור בתזונה נכונה. די אני כבר לא מדברת איתו על כך. אם מישהו החליט להזיק לעצמו ומודע לכך, ולא איכפת לו מכלום, לא אני אוכל לעזור לו. הוא גם דוחה את העניין (צריך דיאטנית שתיתן לו תזונה ההולמת מצבו הרפואי) אבל כבר דוחה את העניין לפחות 6 חודשים. בקיצור נמאס לי לדבר על ליבו להסביר לו שוב ושוב ש"מי שתוקע גול עצמי" גורם רק נזק וכידוע ככל שאנו מתבגרים מאד מאד קשה לתקן את העניין. הוא גם לא זז מעבר למה שעושה בבית, לא יוצא לצעדה לא עושה שום דבר אחר למען בריאותו וזה חמור כי הוא זקוק לקצת כושר לצורך עבודתו. החלטתי לא לדבר יותר איתו על הדברים שהוא יודע שמזיקים לו, אך מי שלא מוכן לעזור לעצמו בשום דרך הרמתי ידיים .... ומהיום לא אזכיר לו בכלל את מה שחשוב לו לבריאותו. לפעמים צריך ל"הרים ידיים" לדעת שמעבר לרצון טוב והמון המון סבלנות שלא מתקבלים בצד השני אין מה לעשות !!! כל אחד מגיע לתובנות הנכונות עבורו בזמן אחר !!! העיקר שיהיה בריא כי איכפת לי ממנו ואני אוהבת אותו כאדם ובן משפחה. !!!!!

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » מי ש"תוקע גול עצמי" מזיק לעצמו !!!

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!