23/04/2014 19:27
נחושה Posts: 6982
|
מוסיפה טיפ נוסף קוביות קרח למים להכין את הקערה לסלט או לתפוחדנונהקוואקר מראש על השיש תזכורת נהדרת לוודא שמפלס הפלפל האדום/תפוחי עץ/סנפרוסט/אחר לא יורד מתחת לקו האדום זאת אומרת מחדשים את המלאי כשנשארים שניים אחרונים פחות טלויזיה יותר ספרים וכך חשופים פחוצ לפרסומות ותוכניות עם אוכל ואויבים בהצלחה לי בהמשך ולכולנו
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/04/2014 11:16
דרך המלך Posts: 5707
|
אחלה טיפים... אלופה!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/04/2014 10:44
נחושה Posts: 6982
|
המשך טיפים. אותה הגברת בשינוי אדרת לתבל אחרת את הסלט. לחתוך אחרת את הביצה קשה. לעשות מחביתה אומלט בצל.פטריות.עירית. עשבי תיבול לשנות כלי הגשה. לשנות מיקום ארוחה נניח במרפסת או בבופה או במנות אישיות לשבץ פירות חתוכים בסלט לשבץ רטבים מיוגורטים בקיצור להשקיע כדי לא לשקוע נשיקותת
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/04/2014 09:17
אייריס Posts: 3744
|
אלופה שכמותך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/04/2014 15:47
נחושה Posts: 6982
|
תודה בנות יש גם כרוב. קולרבי. צנון וכל מה שאפשר לעשות ממנו סלט קליל ויפה עם המון לימון
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/04/2014 14:57
חיוך מהלב Posts: 1125
|
אכן חסה מגולגלת עדיפה על מצה חלילה. וגם פלפל זה נפלא אני מעדיפה אותו בסלט ריחני וצבעוני שאני מכינה. סלטים בהחלט מהווים חלק חשוב בתפריט שלי. אין יותר גפילטא בבית אבל יש טונה כי אני לא אוכלת דגים אחרים. העיקר היא הנחישות בהחלט וגם אני עובדת על זה מידי יום. אני מעדיפה גבינה אחרת לא טל העמק לייט דוקא אבל זה העדפה שלי. נכון, שגזר גם הוא מוסיף לי חיוך על הפנים, ובאמת כל הירקות שעושים רק טוב בלב יכולים לסגור כל ארוחה בכיף ממש !!! מזל שהכל מסתיים כבר ביום ג' הקרוב וזה לא ממש הרבה ימים. המשיכי בנחישות כי "אין עלייך" את מציבה רף גבוה לכולנו בחג הזה והשראה לכולנו. !!! מועדים לשמחה ורק אושר
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/04/2014 14:56
קרולין Posts: 6651
|
שוב בראבו נחושתי הדלעת ערמונים מככבת אצלי טעים מאד אבל בזהירות רבה לא כל יום
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/04/2014 11:57
נחושה Posts: 6982
|
חסה מגולגלת עם טל העמק לייט גבינה או פסטרמה או קציצה...גם חצי פלפל הולך יופי תפוחי אדמה בתנור שפע סלטים כל מה שאוכלים בדרכ ושוכחים דווקא בפסח מי צריך מצות בכלל? מי לא נמאס לו מבשר מה נגמרו הדגים? למה רק גפילטע או סלמון? דג שלם בתנור עם שום שמן זית ועשי תיבול... מה רע? רק טוב מזין בריא ומגוון בינתיים טפו אני נחושה מה אצלכם? נשיקות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|