17/04/2014 14:55
קרולין Posts: 6651
|
נחושתי אהובתי את מלכה!! בראבו! רק ככה מצליחים!!! המשך חג שמח נעים ובשליטה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/04/2014 23:25
חיוך מהלב Posts: 1125
|
אכן את מחוננת ובאמת גם אני כשמתקרבת השעה היעודה מכינה את מנות החלבון והסלט משתדלת מאד כי הנה מגיע סופשבוע ובו אני מארחת, ואח"כ מיד שוב חג והרי ביום ג' אעלה באומץ על המשקל ובאמת שאני לא רוצה עודפי חג הפסח, הם פשוט לא מתאימים לי, לכן אני לוקחת כל יום ומשתדלת רק לאותו היום. מה יהיה מחר? איני יודעת אבל היום אני יכולה לעשות כמיטב יכולתי וזה מספיק. למותר לציין שאין מצות כלל בתפריט שלי, שהרי כבר הסדר עבר לו תודה לאל !!! אפשר לחיות נהדר בלי מצות כפי שאפשרי בלי לחם !!!! אני יודעת שמירי שתחזור מחופשתה לבטח אימצה את הרעיון כי הרי בפסח היא לא אוכלת לחם גם בניכר. תמיד אני חושבת על כך !!!
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/04/2014 23:24
חיוך מהלב Posts: 1125
|
אכן את מחוננת ובאמת גם אני כשמתקרבת השעה היעודה מכינה את מנות החלבון והסלט משתדלת מאד כי הנה מגיע סופשבוע ובו אני מארחת, ואח"כ מיד שוב חג והרי ביום ג' אעלה באומץ על המשקל ובאמת שאני לא רוצה עודפי חג הפסח, הם פשוט לא מתאימים לי, לכן אני לוקחת כל יום ומשתדלת רק לאותו היום. מה יהיה מחר? איני יודעת אבל היום אני יכולה לעשות כמיטב יכולתי וזה מספיק. למותר לציין שאין מצות כלל בתפריט שלי, שהרי כבר הסדר עבר לו תודה לאל !!! אפשר לחיות נהדר בלי מצות כפי שאפשרי בלי לחם !!!! אני יודעת שמירי שתחזור מחופשתה לבטח אימצה את הרעיון כי הרי בפסח היא לא אוכלת לחם גם בניכר. תמיד אני חושבת על כך !!!
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/04/2014 20:37
נחושה Posts: 6982
|
מסיימת בלי פחממות מחמש. פטריות מוקפצות על סלט גבינה אבוקדו...קצת מכל דבר. יש מה לאכול
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/04/2014 17:22
נינוש Posts: 1442
|
נחושה יקרה , את יחידה ומיוחדת , מזכירה לנו גם בחג שלאחריו נצטרך לשלם את המחיר את אלופה !
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/04/2014 15:51
נחושה Posts: 6982
|
הייתי מוכרחה לראות את המגמה ובינתיים ועדיין בירידה משתדלת להתרחק מהמצות כדי להביא תוצאות גם בחוה"מ השעון מכוון ב16:45 תזכורת בלי פחממות מחמש ו...סלט גדול לארוחת ערב אז למי שטעם ואכל המון פירורים לצחצח שיניים ו...ביחד ממשיכים נשיקות
נחושתכם edited by נחושה on 4/16/2014
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|