הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » אחרי שבוע בצפון

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
17/04/2014 14:55

קרולין
קרולין
נחושתי אהובתי את מלכה!!
בראבו!
רק ככה מצליחים!!!
המשך חג שמח נעים ובשליטהsmile
0 קישור קבוע (Permalink)
16/04/2014 23:25

חיוך מהלב
חיוך מהלב
אכן את מחוננת ובאמת גם אני כשמתקרבת השעה היעודה מכינה את מנות החלבון והסלט משתדלת מאד כי הנה מגיע סופשבוע ובו אני מארחת, ואח"כ מיד שוב חג והרי ביום ג' אעלה באומץ על המשקל ובאמת שאני לא רוצה עודפי חג הפסח, הם פשוט לא מתאימים לי, לכן אני לוקחת כל יום ומשתדלת רק לאותו היום. מה יהיה מחר? איני יודעת אבל היום אני יכולה לעשות כמיטב יכולתי וזה מספיק. למותר לציין שאין מצות כלל בתפריט שלי, שהרי כבר הסדר עבר לו תודה לאל !!! אפשר לחיות נהדר בלי מצות כפי שאפשרי בלי לחם !!!! אני יודעת שמירי שתחזור מחופשתה לבטח אימצה את הרעיון כי הרי בפסח היא לא אוכלת לחם גם בניכר. תמיד אני חושבת על כך !!!

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)
16/04/2014 23:24

חיוך מהלב
חיוך מהלב
אכן את מחוננת ובאמת גם אני כשמתקרבת השעה היעודה מכינה את מנות החלבון והסלט משתדלת מאד כי הנה מגיע סופשבוע ובו אני מארחת, ואח"כ מיד שוב חג והרי ביום ג' אעלה באומץ על המשקל ובאמת שאני לא רוצה עודפי חג הפסח, הם פשוט לא מתאימים לי, לכן אני לוקחת כל יום ומשתדלת רק לאותו היום. מה יהיה מחר? איני יודעת אבל היום אני יכולה לעשות כמיטב יכולתי וזה מספיק. למותר לציין שאין מצות כלל בתפריט שלי, שהרי כבר הסדר עבר לו תודה לאל !!! אפשר לחיות נהדר בלי מצות כפי שאפשרי בלי לחם !!!! אני יודעת שמירי שתחזור מחופשתה לבטח אימצה את הרעיון כי הרי בפסח היא לא אוכלת לחם גם בניכר. תמיד אני חושבת על כך !!!

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)
16/04/2014 20:37

נחושה
נחושה
מסיימת בלי פחממות מחמש. פטריות מוקפצות על סלט גבינה אבוקדו...קצת מכל דבר. יש מה לאכול
0 קישור קבוע (Permalink)
16/04/2014 17:22

נינוש
נינוש
נחושה יקרה , את יחידה ומיוחדת , מזכירה לנו גם בחג שלאחריו נצטרך לשלם את המחיר
את אלופה !
0 קישור קבוע (Permalink)
16/04/2014 15:51

נחושה
נחושה
הייתי מוכרחה לראות את המגמה
ובינתיים ועדיין בירידה
משתדלת להתרחק מהמצות
כדי להביא תוצאות
גם בחוה"מ השעון מכוון ב16:45 תזכורת
בלי פחממות מחמש ו...סלט גדול לארוחת ערב
אז למי שטעם ואכל המון פירורים
לצחצח שיניים ו...ביחד ממשיכים
נשיקות

נחושתכם
edited by נחושה on 4/16/2014
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » אחרי שבוע בצפון

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!