הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » משפחת בלקין ומשפחת פורום היקרים

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
14/04/2014 06:19

אשירה
אשירה
רבקהלה היקרה,
את אישה מאוד טובה ומגיע לך הכי חג שמח והכי להיות מאושרת,
לך ולכל בני משפחתך,

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
13/04/2014 17:32

חיוך מהלב
חיוך מהלב
חברות יקרות ומדהימות אני מאחלת לכולכן ולכולנו חג מאושר חג של כיף, שמחה ויחד עם זה גם קצת בשליטה, אני למשל היום לא היה לי יום "טוב" אולי כי אני מתגעגעת מאד מאד לבני ומשפחתו שנמצאים בקליפורניה.אף פעם אין לי מצב רוח או דיקי והיום זה קרה. זה היה יחד עם מין סוג של בולמוס. למה? כי היו עוגיות זמינות בבית וזה לא קורה בד"כ. אבל אחרי העוגיות אני עכשיו התאוששתי. לא, באמת זה לא תירוץ למה אכלתי את הדברים האלה. פשוט אכלתי ודי. אין טעם להלקות את עצמי. עד מחר אני רק עם ירקות ועסוקה גם בעשייה ובישול למחר - מרק עוף מדהים ומיוחד ... כך שאיני יכולה לאכול יותר. פתרתי את בעיית הערב. אני הולכת לסרט עם חברה לשם שינוי, כך אני בטוחה שלא אוכל שום דבר מעבר לירקות וזה מה שאני מקציבה לעצמי. גם מחר אעשה כמיטב יכולתי עד הערב. ואז מתחיל שבוע חדש שאצלי תמיד הוא ביום ג', והרי יש לנו שבוע שלם ל"תקן" ובאמת העיקר זה לא להלקות את עצמי. אז אין ברירה, לא לעשות שום דבר מתוך הרגשה של "מלחמה" וכל הזמן לדבר עם עצמי. הכל בנחת ורק כך אני אצליח. זה למדתי במהלך הנסיעה שלנו לארה"ב לאחרונה. הבינותי כי בדרך של "כוח" אני מפעילה גם כוח מצד שני ואחרי הרבה מאד מאבקים עם האוכל "נכנעתי" לצערי. צריך לבוא ממקום אחר, ממקום שבלב שאומר שיש דברים שיותר טובים מאחרים לי. רק לי. והיום פעם אחת בשבוע הרשיתי לעצמי לא להתעמל ולא לעשות ספורט. מותר לגוף גם לנוח פעם בשבוע לא? הרי אני נמצאת במסגרת ועלי לעשות כמיטב יכולתי. אגב, היום בבוקר אצלנו ברחוב (יש גן שעשועים) הגיעה ההפקה של תוכנית הטלוויזיה "יום האם" וצילמו אפיזודה ממש 5 מ' מהבית שלי. למה אני נזכרת בכך? כי התבוננתי בשחקנית קרן מור. היא כל כך רזה שאי אפשר להיות יותר רזה מזה... מעורר קינאה? אולי היא לא אוכלת כלום ואולי היא ברת מזל כי יש לה גנים כאלה. נכון שהיא נראית רזה גם במדיה אבל במציאות פשוט קשה להאמין. והפנים נראות נהדר. הרי היא כבר עברה את ה-50 לדעתי. כל הכבוד להיראות כך.... בד"כ הרזות מאד מאד גם מתקמטות די מהר. לא במקרה שלה. איזה ברת מזל היא אולי לא צריכה להיות כל הזמן במסגרת כמוני השמנה הכרונית. אבל מנסיון החיים למדתי לא לקנא ברזים או בחטובים וחטובות, כי אף פעם אי אפשר לדעת מה סיפור החיים שלהם, והאם זה רצוי !!! עלי להסתפק בגופי לאהוב אותו להמשיך להתפלל להישאר בריאה ומאושרת וכל השאר ממש חשוב פחות. ובנימה זו אני מאחלת שוב לכולנו בריאות ואושר.
כל שאר הדברים פחות חשובים לדעתי. ומי שמאושר בחלקו ובריא הוא הכי "עשיר" בעולם נכון???

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)
13/04/2014 15:56

לייסי
לייסי
חג שמח רבקה היקרה - לך ולכל משפחתך!
0 קישור קבוע (Permalink)
13/04/2014 15:32

רבקה
רבקה
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » משפחת בלקין ומשפחת פורום היקרים

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!