הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » תענוג

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
12/04/2014 08:51

אשירה
אשירה
יפה לך נחושה, לקום ולעשות מעשה, ולמען עצמך, ועוד לוקחת את חמך איתך, את פשוט מדהימה.

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
11/04/2014 08:03

אייריס
אייריס
כל הכבוד לכם לנחישות ולהליכות. תהני מהריח של הגשם ומכל הסביבה הפורחת. הנקיון הןא כל השנה ובכלל לא מדאיג אותי העיקר ההנאה שבלב. נשיקות
0 קישור קבוע (Permalink)
10/04/2014 12:45

נחושה
נחושה
קרולין נילוש תודה יקרות מתגעגעת מאודדדדדדד
0 קישור קבוע (Permalink)
10/04/2014 12:44

נחושה
נחושה
איריס יקרה את לא מבינה איזו שליטה. רק מים ומסטיק בין הארוחות תענוג להתחיל להרגיש רעב אמיתי ולא מדומה. הבוקר ירד כאן גשם חזק וניקה את כל הפריחה והירוק וכשהסתיים עשינו הליכה של שניים שלושה רחובות לאט לאט נגדיל את הטווח עדיין מתעייף. מתחילה להרגיש את החג המתקרב למרות שאחרים מנקים ואני נחה. חחחחחחח
ריח החג באוויר והנחישות גדולה מתמיד לשמור ולא לשלם אחר כך מחיר
נשיקותתתת
0 קישור קבוע (Permalink)
10/04/2014 12:40

1103
1103
נחושה יקרה ואהובה
את אישה מדהימה דואגת לכולם ללא לאות מגיע לך ביג טיים לנוח לשחרר את הראש והגוף מהמטלות והחובות.
כפי שמירי אמרה אנחנו דואגים לכל העולם ואישתו ואת עצמינו אנו פעמים רבות שוכחים.
תהני מהחופשה מזמן איכות עם חמך האהוב,המשיכי לדאוג לעצמך בראש וראשונה וכולם רק ירוויחו.
חג פסח כשר ושמח
נילי

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
10/04/2014 11:26

קרולין
קרולין
מגיע לך יקירתי!!!
תהני מכל רגע smile
נשיקותתתתתת וחיבוקים
קרולין
0 קישור קבוע (Permalink)
10/04/2014 08:50

אייריס
אייריס
יופי של חופש נחושה יקרה. מגיע לך לנפוש ולהנות ולשחרר קצת את החבל. תמשיכי להנות ושבפסח הזה תהיי בשליטה ותצליחי בכל ולהמשיך לשנן את התורה. נקווה שעל כולנו יעבור בעשייה נכונה ושמירי תמשיך לשבת לנו בכתף. נשיקות והמשך הנאה מרובה
+1 קישור קבוע (Permalink)
10/04/2014 01:00

נחושה
נחושה
לילה טוב פורום אהוב
אני בצפון התחלתי את החופש הבוקר והפכתי לבת חורין טוב כמעט.... המשפחה בבית בשיגרה ואני ארזתי את חמי ונסענו צפונה
אני בת חורין כי מזה שלוש שנים ממיני נסיבות ואילוצים ארחתי באהבה את המשפחה הקרובה ביותר לליל הסדר וראש השנה לערב החג ולמחרת משהו שנע בין 12-15 איש והשנה אני בת חורין. אני עוזרת היכן שמאפשרים אבל החלפתי את איזור החיוג כמו שאומרים והאסימון נפל ומים באבן עושים חור ועימם ההבנה שגם לי מגיע זמן איכות עם עצמי. בלי נדנודי תזכורת בנייד. בלי לפתוח ולסגור את המקרר. קניות. כביסות. נסיעות. הקפצות. והעיקר בלתי מתוכנננים וגוזלי זמן שלא תלויים בך ומשבשים את יומך.
אז נכון העין צופיה והחושים מחודדים אבל ישנה רגיעה ופתחתי ספר והייתי שעות מבחירה בלי פייס ווטצאפ או טלפונים הביתה בידיעה שהכול בסדר בבית גם אם לא אתקשר.... קצת שקט תעשייתי ששכחתי מהו ונעים להיזכר
ובשקט הזה אני מתחברת לתובנות של מירי ולנושאי ההרצאות ולידיעה שמגיע לי ושזה בסדר ושזה נכון לי לעכשיו ובכלל ושאכילה ריגשית היא לא חוק טבע וצריך לתרגל את הפחתתה ולתרגל את מנגנון רעב ושובע ושלוש ארוחות ביום ושאפשר בלי המון קפה ובלי ממתיק ובלי אויבים ומכשילים וכד
קצת חפרתי אבל בשביל זה הפורום פתוח 24/7 ובמיוחד לשיתוף עמכם שהרי זר לא יבין זאת ואתם יקרים שותפים לדרך
חלומות פז והנה תיכף מתחיל סופשבוע ארוך שלפני שבוע חגיגי ומאתגר
נשיקות ובהצלחה
נחושתכם
edited by נחושה on 4/10/2014
+1 קישור קבוע (Permalink)

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!