הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » יש לנווט את הסירה נכון בלי טלטלה !!!!

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
03/04/2014 20:39

חיוך מהלב
חיוך מהלב
תודה על העידוד כמה שזה עוזר תבורכנה

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)
03/04/2014 16:48

קטי
קטי
כמה נכון המון בהצלחה
0 קישור קבוע (Permalink)
03/04/2014 16:12

נחושה
נחושה
יקירה
את במודעות ועשיה וזה מה שחשוב. כך תצליחי
+1 קישור קבוע (Permalink)
03/04/2014 15:47

חיוך מהלב
חיוך מהלב
מעניין מהיכן נלקח הביטוי לשנס מותניים. כנראה אצלי צריכה ממש לעשות את זה תרתי משמע. ה-1 קג שעלה לו, הפחיד אותי כי הבגדים כבר לא יושבים עלי בכלל יפה בלשון המעטה. הרי לקיץ אנו מתקרבים, ואנא אני באה? אמש הוזמנו למסעדה על ידי האורחת שלנו מארה"ב. תודה לאל היום אני בשליטה כי באמת רוצה שהבגדים יראו טוב עלי ובכלל יש לי כבר קצת כמות לרדת במשקל כי כבר נסעתי לארהב לא במיטבי ואין לי שום תירוצים.
איך אמרה אתמול מירי "אם אני יכולה, גם אתם יכולים"... אני משננת לעצמי אבל לא במלחמה עם עצמי ועם הפיתויים. הסלטים שלי נפלאים, המחשבה שלי חיובית ואין לי ספק שאעמוד במשימה שהצבתי לעצמי. החג בהחלט אינו סיבה לקלקל את העבודה הקבועה של כל השנה, ובאמת תודה לאל חוץ מגפילטא אני בהחלט לא מכינה פיתויים וגם עלי לומר, שאשתדל מאד להכין את כל מה שצריך לפי המתכונים הנפלאים שיש לנו ממירי.
אז זהו קדימה למכון הכושר (גם התעמלתי היום) אני עושה את זה באהבה ושמחה כי יודעת שהגוף שלי צריך את הפעילות הזו מידי יום ולא רק בשל המשקל, גמישות ובכלל... אז אין יותר תירוצים אין מצב לאכול בחוץ, הכנתי לעצמי את כל מה שצריך והארוחה בערב תהיה לפי כל הכללים. כולנו באותה סירה ולעיתים היא מיטלטלת ועלינו ליצב אותה ולהביאה לחוף מבטחים... בלי תנודות גלים וכד'... קדימה לעבודה ושיהיה סופשבוע ברוך לכולם

--
hs
+1 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » יש לנווט את הסירה נכון בלי טלטלה !!!!

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!