03/04/2014 00:01
EFF Posts: 6396
|
1 כף שמן 1 כרשה החלק הלבן 2 בצלים 1 שורש סלרי בקוביות 1 לפת בקוביות 1 קולרבי בקוביות חתיכה יפה של דלעת בקוביות 1/2 כרובית גדולה או כרובית אחת קטנה – פרחים קטנטנים 2 גזרים בקוביות מלח, פלפל שחור 2 כפות אבקת מרק בטעם עוף או תבלינים 1 כף חומץ (!) 6 כוסות מים רותחים פטרוזיליה אופן הכנה: בצל+כרשה+שורש סלרי מוסיפים גזר מוסיפים דלעת, כרובית, לפת,קולרבי , מים,מלח,פלפל אבקת מרק וחומץ מבשלים כ-40 דקות. מוסיפים את הפטרוזיליה/כוסברה
ניתן להוסיף קוביות בשר בקר (בערך 250 גרם) בתחילת הבישול
|