הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » כשאני עייפה אני אוכלת בלי הכרה

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
03/04/2014 20:43

חיוך מהלב
חיוך מהלב
יקרות, כיון שאני בשיטה בלי פחמימות משעה 5 לעיתים כשאני בארוע ואוכלת פחמימות קשה לי להירדם. ממש כך. כנראה אני בהיי בשל הפחמימות. כבר הכנתי לעצמי לטיול שאני בו מחר קופסה עם רצועות פלפלים וכבר הכינותי גם את הבצים הקשות ובקיצור את קופסת א. הבוקר תפוח עם יוגורט ועם קווקר גם היא כמעט מוכנה למחר. אין ברירה כי אני לא רוצה להתפתות לאכול משהו בחוץ... אין לי ברירה. תאמינו לי אני ממש עושה לעצמי רק טוב בכך שאני בהכרה שעלי לרדת את העודפים המיותרים אבל לא בלחץ רק מודעות ועשייה נכונה. תה צמחים תמיד עוזר. וכן כבר חזרתי לעצמי לשתות קפה ללא ממתיק וזה עושה לי נהדר כי אין לי כמיהה למתוק ...

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)
03/04/2014 16:38

קטי
קטי
פלפל אדום תה צמחיים ממלא משביע אין אל השיטה של מירי דרך אגב גם אני ככה תמר smile
0 קישור קבוע (Permalink)
02/04/2014 17:13

תמר
תמר
לרב לא יכולה ללכת לישון. מה לעשות?< יש איזה ממריץ ?
+1 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » כשאני עייפה אני אוכלת בלי הכרה

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!