הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » בלעתי שילמתי

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
31/03/2014 21:20

קרולין
קרולין
קטי יקרה,
אכן בלעת שילמת ומה שעולה מהר יורד מהר.
בהצלחה במציאת עבודה טובה וראויה בשבילךsmile
ובהצלחה רבה בתהליך .
קרוליןsmile
+1 קישור קבוע (Permalink)
31/03/2014 19:50

רייצל
רייצל
כתבת נכון בלעת שילמת
לא נורא גם אם זה שלוש קילו כי מה שעולה מהר יורד מהר
אין טעם להישבר ולהיות מתוסכלת
קחי את עצמך לידיים המשיכי הלאה בתהליך ההרזיה
את החוקים את יודעת שלוש ארוחות ביום ובלי פחמימות מחמש
הירידות יגיעו אל תדאגי
שיהיה לך בהצלחה במציאת עבודה
רייצל
31/03/2014 19:25

קטי
קטי
תודה רבה בנות smile
0 קישור קבוע (Permalink)
31/03/2014 17:39

אייריס
אייריס
קתי יקרה. אני בטוחה שתצליחי במקום עבודה אחר. ויהיה בסדר מהבחינה הזו. יש לך באמת הרבה על הראש ובודאי לא קל ואנחנו רוצים את הכי טוב לילדינו . מקווה שהכל יסתדר על הצד הטוב ביותר לשי ואתם תהיו רגועים. בכל מקרה תהיי חזקה וכאן זה המקום באמת.להיות בשליטה על עצמך והאוכל ולא לפרוש כנפיים אלא דווקא מהמקום הזה להתחזק ולהיות אחראית לעצמך ושאת.תהיי מרוצה גם מעצמך יהיה לך יותר ק. בהצלחה רבה רבה בכל מעומק הלב. נשיקות
31/03/2014 17:29

נחושה
נחושה
קתי יקירה
בעצמך כתבת מה האוכל גורם לך:תסכול אכזבה וכעס.
חמש עבר צחצחי שיניים נגבי פירורים והיי עסוקה ורחוק מהמקרר.
בערב תכיני סלט גדול וצבעוני עם טונה או גבינה תה צמחים וממחר את מחפשת עבודה ומדברת לעצמך יפה שאת שווה וראויה. כל אחד צריך מסגרת..לך יש את מירי ובנות רוזן וכך חהיה גם לבנך בסבלנות ובהמון אהבה
31/03/2014 15:38

קטי
קטי
אז השבוע נישקלתי ועלתי שלוש קילו אחרי זמן מה שהיתה לי ירידה יפה של קילו בשבוע קודם כול אני מרגישה רע אים עצמי כועסת בעיקר אל עצמי, איך נתתי לאוכל לשילוט בי ולא להפך. אז אני עצובה מירי באמת . התקופה שאני עוברת קצת מטלטלת אנחנו מחפשים מיסגרת לשי והמציאות שלו זה כול יום או סקנדל או פסטיבל , לאחרונה הגננת אומרת שהוא משמיע קולות הוא חכם יש לו אוצר מילים ענק העיניים שלו מדברות בעד עצמן אבל ותמיד יש אבל משמיע קולות. ובנוסף לכול זה ״ המנהל הבכיר״ של תנובה לא מרוצה מימני ראו אותי אים ידיים בכיסים היה לי לשניה קר רק לשנייה אז כנראה שזאת היתה סיבה מספיק טובה לשחרר אותי מהעבודה ואחר״ כ בעקבות זה לבטל את נקודת הדיול בסופר טוב שהיה. היתקשרתי אז אמרו אים ניצטרך ניצור קשר טוב נו מילא עבודות כאלה יש כמו חול זה לא מטריד ההרצאה היום כוחה של מילה היתה בדיוק במקום ליבחור מה לשימוע לסנן את הטוב בשבילי . אני מתחייבת גם לעצמי וגם לילדים המקסימים שלי לעמוד באתגר כי אים הוא עומד בכזאת גבורה במאמצים האלה מטיפול לטיפול ממש מסע זה יכול לשמש לי רק לדוגמא ילד בן שש אים תרמיל כול כך כבד המון נדרש מימנו. אז אני גם צרכי ללימוד לדרוש מימני נתתי את המילה שלי לעצמי ולמורי ומקווה לא לאכזב השבוע להחזיר חובות לעמוד ביעדים ומטרות שהצבתי לעצמי , ״ להתעורר מהקומה״ כמו שמירי אומרת אז שהיה לכן שבוע טוב ובשליטה חג שמח אוהבת קתרין
0 קישור קבוע (Permalink)

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!