03/04/2014 23:29
tutit Posts: 2431
|
בהצלחה מיכלי כל הכבוד על ההחלטה ,מי כמוני יודעת כמה לא קל לעצור את ההפסקות אוכל האלו ולהתחייב,את זה אני יודעת היטב כי נכנסתי גם אני להתחייבות לפני שבוע :לא אגע השנה במצות רק בפרכיות בעזרת השם, לא מחכה לאחרי החגים,כאן ועכשיו דקה לפני שכל השכבות יורדות מעלינו......... הרבה בריאות לבתך ומזל טוב לתומר המקסים♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/03/2014 23:15
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
מיכלי יקרה אני מתחייבת לעצמי להמשיך לאהוב אותך ולתמוך בך....את כותבת מקסים... היה כף שירדתם וחזרתם לעצמכם....ולראות את נועה הבובה מזל טוב לתומר ההורס ותמשיכי לשתף......לילה טוב חיבוק אמיץ מירי
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/03/2014 17:46
אייריס Posts: 3744
|
כמה כייף.שאת כותבת לנו שוב. רפואה שלמה לנועה ממש נראתה מסכנונת הקטנה המתוקה שלכם. בהצלחה בהתחייבות ושיעבןר קל כל החג הזה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/03/2014 17:42
נחושה Posts: 6982
|
מיכלי מרגשת כמו תמיד ואיזה סיכום מבורך אנחנו שהיינו איתך בהריונות ובלידות בעליות ובמורדות יותר מגאים לקרוא את הדוח השנתי....חחחחח אין כמוך בלעורר מוטיבציה הרי את הכנסת את מטבע הלשון הכי טעים קילו פחות תומריקו יקבל ליומולדת אמא הורסת ולא קציצה מבואסת כן. את מחוננת. שאפו!!!!! אשה יפה חיבוק ונשיקותתתת נחושתך
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/03/2014 15:17
דרך המלך Posts: 5707
|
מיכלי בריאות לנועה המתוקה..רואים שהיא חולה .. היא העתק שלך.. הרבה בריאות ואת אכן מחוננת ונראית מעולה... כל הכבוד תמשיכי ככה סיגל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/03/2014 15:03
קטי Posts: 123
|
מיכל המון בהצלחה ובריאות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/03/2014 14:37
קרולין Posts: 6651
|
בראבו שרון וגיתי פספסתי אתכם.... בריאות שלמה לנועה מזל טוב לתומריקו בן ה 3 וואו איך הזמן טס.... כל הכבוד על ההתחייבות שלך בהצלחה רבה את יכולה! המשך יום ושבוע נהדרררר נשיקות קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/03/2014 14:07
מיכל שרון Posts: 1318
|
ואיזה כיף שהלכנו.. קפצנו היום להגיד שלום לחוג שני בוקר המקסים, נישקנו וחיבקנו מכרות ותיקות ואהובות, השווצנו קצת עם נועה החולה והסובלת וגול הכותרת - נשקלנו! וכמה כיף להישקל (ועוד בבוקר ) - עוד שבוע של ירידות (שבועיים ברצף אצלי) בתוך כל החולי והעומס והסטרס והכל הכל הכל. העיקר שירדתי! היום לשם שינוי הצצתי גם אני בכרטיס, ראיתי שאני קילו יותר ממה שהייתי בראש השנה האחרון. חצי שנה עברה ובסיכומה עליתי "רק" קילו. נזכרתי באיזה שוונג של דיאטה הייתי כשנכנסנו לחגי תשרי וליומולדת שלי בסיומם, זכרתי איך הלכתי אז כל בוקר, איך עדיין הייתי מובטלת, כמה זמן מצאתי להשקיע בדיאטה.
והזכרון הרחוק-קרוב הזה היה ממש במקום, הוא נתן לי דרייב אדיר, הזכיר לי איזה הבדל ההליכות עשו, כי רק קילו אחד מפריד ביני ובין הטוסיק שהיה לי בראש השנה.. אבל זה נראה כמו 3 לפחות... וזה הישג שרק הליכות הבוקר הביאו לי, בלי קשר למשקל בכלל.
הזכרון הרחוק-קרוב הזה גרם לי גאווה מאוד גדולה מעצמי, בחצי שנה שעברה התחלתי לעבוד, הכנסתי את נועה לגן, החיים שלנו עברו שינוי מאוד גדול והכל הכל, כל התסכולים הרגילים שלי מעצמי ועל ההתנהלות שלי בדיאטה - הכל מסתכם רק בקילו אחד! קילו אחד בחצי שנה?! אני מחוננת!!!
הזכרון הרחוק-קרוב הזה גם הזכיר לי שמיכל של ראש השנה עמדה סוף סוף לשבור את מחסום ההריונות ולחזור למשקל שהיתה בו רגע לפני שתומר התעבר לו בתוכי ופתאום גם אני נורא רוצה עכשיו להתחבר אליה שוב - למוטיבציה, למחוייבות.
אז יקיריי כאן בפורום - שבועיים לפסח (כשבאמצע פסטיבל סופ"ש יומולדת שלם לתומריקו - כבר 3 מי היה מאמין?!) אני מחזירה את עצמי לתלם!
אני מתחייבת כאן בפניכם ובפני עצמי לחזור להליכות 3-4 פעמים בשבוע (ומי ייתן ואצליח יותר). אני מתחייבת כאן בפניכם ובפני עצמי להמשיך במגמת הפסקת הנשנשת הנוראית בעבודה (שבינתיים קוצרת הצלחות על בסיס כמעט יומי). אני מתחייבת כאן בפניכם ובפני עצמי לא להתעצל וכל יום (אבל באמת - כל יום!!!!) להכין לעצמי קופסא לעבודה, לחתוך סלט לערב, לבשל ולהתכונן ולאכול טעים ומגוון. אני מתחייבת כאן בפניכם ובפני עצמי שאני אכנס לחג הזה רזה יותר!
מירי תודה שוב על מעמד השקילה, הוא אכן מבורך!
שיהיה המשך יום מוצלח לכולנו ושבוע נפלא (: edited by מיכל שרון on 3/31/2014
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|