31/03/2014 11:16
רבקה Posts: 8411
|
דני'לה יקרה שלנו את אישה מקסימה ויקרה גם מבפנים וגם מבחוץ היכרתי אותך גם אישית ואני שמחה שזכיתי לפגוש אותך וזאת בזכות מירי שלנו היקרה. דני'לה אני בטוחה שאת יודעת בדיוק מה טוב בשבילך ובדרך הזאת את תצעדי בשבילי את תמיד ממשיכה להיות שייכת למשפחת פורום מירי בלקין וזעותינו פתוחות לרווחה לחבקך ולחזור אלינו חזרה בהצלחה רבה ♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/03/2014 11:08
אשירה Posts: 4292
|
נחושה כתב:
אשירה כתב: דני יקרה, הודעתך העציבה אותי מאוד, דמותך תחסר לי. הצטרפנו למירי ולפורום בערך באותו הזמן, גם אני הייתי לא פעם בתקופות שחשתי דומה והתלבטתי האם יש ערך להשארותי, זה היה כמובן בתקופות שלא חוויתי תוצאות, בסופו של דבר תמיד ההחלטה הייתה להישאר. הפורום והמסגרת שמירי מעניקה לנו זה עוגן בחיינו ולאחרונה אני כן חווה תזוזות במשקל כלפי מטה, אומנם לאט אבל בעקביות. עצוב לי שאנשים נעלמים מחיי ובמיוחד השנה לאחר שחוויתי אובדן כה גדול. אני מאחלת לך הרבה אושר, הצלחה ובעיקר בריאות בגוף ובנפש. באהבה רבה, כתבת יפה ומרגששששש כל הכבוד על הנחישות וההתמדה במלחמה בשומן
תודה לך, נחושה יקרה, לצערי נחישות והתמדה תמיד היו קשות לי, עד אשר הרגשתי איך עודף המשקל והכושר הירוד אינם מאפשרים לי לתפקד ברמה סבירה, וזה היה בתקופה שדווקא נזקקתי להרבה כוחות פיזיים וגם נפשיים. הבנתי שאם חפצת חיים אני, אין לי אופציה אחרת, כי לשמר את המצב הקיים זה כמו לחרוץ לעצמי גזר דין קשה מאוד ולוותר על חיי. כעת אני משתדלת למזער נזקים כל עוד הדבר אפשרי, בשביל עצמי ובשביל ילדיי. צפויה לנו חתונה בקרוב של הבת, זו סיבה מספיק חשובה כדי להתאמץ בשבילה, וגם בשביל נכדים שתקוותי לזכות בהם היא עצומה. ככה הם חיינו, עצב מהול בשמחה, עלינו להשתדל כמיטב יכולתנו, לפחות בדברים שהם בשליטתנו. אוהבת,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/03/2014 09:47
נחושה Posts: 6982
|
אשירה כתב:
דני יקרה, הודעתך העציבה אותי מאוד, דמותך תחסר לי. הצטרפנו למירי ולפורום בערך באותו הזמן, גם אני הייתי לא פעם בתקופות שחשתי דומה והתלבטתי האם יש ערך להשארותי, זה היה כמובן בתקופות שלא חוויתי תוצאות, בסופו של דבר תמיד ההחלטה הייתה להישאר. הפורום והמסגרת שמירי מעניקה לנו זה עוגן בחיינו ולאחרונה אני כן חווה תזוזות במשקל כלפי מטה, אומנם לאט אבל בעקביות. עצוב לי שאנשים נעלמים מחיי ובמיוחד השנה לאחר שחוויתי אובדן כה גדול. אני מאחלת לך הרבה אושר, הצלחה ובעיקר בריאות בגוף ובנפש. באהבה רבה,
כתבת יפה ומרגששששש כל הכבוד על הנחישות וההתמדה במלחמה בשומן
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/03/2014 09:37
אשירה Posts: 4292
|
דני יקרה, הודעתך העציבה אותי מאוד, דמותך תחסר לי. הצטרפנו למירי ולפורום בערך באותו הזמן, גם אני הייתי לא פעם בתקופות שחשתי דומה והתלבטתי האם יש ערך להשארותי, זה היה כמובן בתקופות שלא חוויתי תוצאות, בסופו של דבר תמיד ההחלטה הייתה להישאר. הפורום והמסגרת שמירי מעניקה לנו זה עוגן בחיינו ולאחרונה אני כן חווה תזוזות במשקל כלפי מטה, אומנם לאט אבל בעקביות. עצוב לי שאנשים נעלמים מחיי ובמיוחד השנה לאחר שחוויתי אובדן כה גדול. אני מאחלת לך הרבה אושר, הצלחה ובעיקר בריאות בגוף ובנפש. באהבה רבה,
-- אשירה
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/03/2014 21:36
נחושה Posts: 6982
|
דני יקרה, לכולם יש סלינו על כתפנו אך לבסוף רק אנו יודעים מה טוב בשבילנו.... מאחלת לך הצלחה בכל אשר תפני ותחסרי לי מאודדדדדדדדד יקירתי נשתמע מן הסתם בפייס ומקווה בשמחות ועד אז יקירה..חג שמח ובשורות טובות נחושתך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/03/2014 21:24
רייצל Posts: 339
|
דני יקירתי, שיהיה לך בהצלחה בכל אשר תחליטי תחסרי לנו בפורום, את תמיד מוזמנת לחזור שיהיה לך ולבני ביתך חג שמח רייצ׳ל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/03/2014 19:38
קרולין Posts: 6651
|
דני יקרה ואהובה בהצלחה רבה בכל אשר תבחרי לעשות מאדדדד תחסרי לנו......תמיד נקבלך בחום ובאהבה רבה חג שמח לך ולכל בני ביתך ורק טוב שיהיה לך תמיד. אוהבת קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/03/2014 19:02
דרך המלך Posts: 5707
|
בהצלחה דני יקרה חג שמח ובשורות טובות תחסרי לנו כאן סיגל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/03/2014 18:37
אייריס Posts: 3744
|
בהצלחה רבה דני אהובה ויקרה. שיהיו בשורות טובות לך ולכולנו. לפעמים פסק זמן עושה נפלאות. אנחנו נחכה לך תמיד בזרועות פתוחות. נשיקות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/03/2014 18:36
EFF Posts: 6397
|
דני יקרה, לאן שתלכי ובאשר תחליטי, מאחלת לך הצלחה...ותמיד נשמח לחבק אותך שוב איתנו...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/03/2014 17:36
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
חג שמח אהובה ובהצלחה תמיד את מוזמנת לשוב הבייתה......
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/03/2014 16:32
dany Posts: 19819
|
הגיעה השעה לחדש את המנוי. השנה החלטתי שאני לא מחדשת. אבל רוצה להודות למירי על שנים יפות מלאות בחוכמה ותובנה. לפורום הנהדר הזה שהעשיר את חיי תמך ועזר במשך יותר מארבע שנים. נכון לעכשיו מרגיש לי לא לחדש אולם ברגע שאתאושש ואוכל אשמח שוב להיות חלק ממשפחת מירי בלקין אז חג שמח לכולם ורק בשורות טובות שלכם דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|