27/03/2014 00:23
EFF Posts: 6391
|
לאדות ב- 2 כפות שמן זית בצל גדול קצוץ כרישה קצוצה הרבה שיני שום להוסיף 1/2 ק"ג בשר בקר או פרגיות – לא שמנות –(ניתן להכנה ללא בשר) לתבל בפפריקה ולטגן יחד עם הבצלים. להוסיף צרור גדול של פטריות שונות קצוצות להוסיף 2 סלסלות תרד שטוף וקצוץ או עלי מנגולד להקפיץ יחד לתבל באבקת מרק בטעם עוף ובתבלינים לפי טעמכם בנפרד לבשל – 4 כוסות מים בערך 1/2 ק"ג עדשים ירוקים עד לריכוך. להוסיף את העדשים לסיר המרק . טועמים, מתקנים תיבול ומוסיפים מים לפי הצורך המרק יוצא במרקם לא מאוד דליל. להמשיך לבשל כ- 40 דקות. לאחר סיום הבישול להכניס צרור גדול של פטרוזיליה או כוסברה קצוצה.
|