26/03/2014 20:44
חיוך מהלב Posts: 1125
|
תודה לכולכם על הערותיכם המלבבות. ערב נפלא ויום נהדר מחר
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/03/2014 14:49
שאפתנית Posts: 8392
|
כמה נכון. את צודקת והכל בסופו של דבר מקביל לאכילה נכונה. אהבתי את דבריך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/03/2014 13:52
אייריס Posts: 3744
|
הכל דומה מסתבר ואיכשהו הכל מתקשר לדיאטה לתהליך שלנו ולחיים בכלל. שבוע טוב ובהצלחה בעיתון
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/03/2014 13:44
רבקה Posts: 8411
|
חנה'לה יפה כתבת ונכון. מסתבר שהקפדה על הכללים, התמדה והמון סבלנות יובילו אותו להצלחה לה אנו מייחלים המשך יום נפלא יקירה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/03/2014 11:16
חיוך מהלב Posts: 1125
|
הבוקר ישבתי בישיבת מערכת העיתון - אני חדשה שם ומתנהגת בהתאם. מקשיבה גם מדברת אבל בהחלט תורמת דיעותי לאט לאט. יחד עם זאת, יש המון מה ללמוד ואני אומרת לעצמי זה בדיוק כמו בדיאטה. בתחילה יש להקשיב ולהפנים את ה"תורה". שהיא דרך חיים, אח"כ בהיסוס אבל בהחלטה של עקביות יש ליישם את התורה על בסיס יומיומי, והעקביות היא מילת המפתח. נכון, יש "הערות ביניים" כלומר סטיה מהדרך שקורית מידי פעם אבל צריך להיות בשליטה על כך ולא לסטות הרבה. מעבר לכך, יש כל הזמן לשאוף להיות בכביש המרכזי, להמשיך ולעשות כל מה שצריך על מנת להגיע לחיים בריאים, פועל יוצא מתוך התזונה ועל ידי כך לנווט את החיים. גם במערכת לעיתים אנשים מתפרצים כי כל אחד חושב שהוא הכי חכם והכי כותב יפה והוא מחובר מאד מאד למה שכתב כאילו דברי אלוהים חיים. כמו בדיאטה לא להיאחז בדרכים נושנות שאינם מועילות לנו אלא לדבוק בדרך החיים שמובילה להצלחה ולא לרגע להסיר את המבט מהדרך הראשית שרק היא מובילה למקומות טובים. מהם? איכות חיים מסוג אחר שמגיעה עם הירידה במשקל ואכילה בריאה. הדרך הראשית היא זו שקוראת לנו לא לסטות ממנה ולהתפתות וכמו במערכת בסופו של דבר העורכת מחליטה מה יכנס לעיתון ומה לא, אבל גם לה יש אג'נדה ברורה ולכן לא להיעלב אם הדברים לא קורים בדיוק כפי שחשבנו. וכן, גם בדיאטה יכול להיות מצב שהשתדלתי מאד ללכת בדרך הראשית דרך ה"ישר" ועשיתי את שלי אבל הגוף יש לו זמן משלו להגיב על העבודה שעשיתי וגם יש עוד גורמים לכן כשלא יורדת אני לא מתיאשת אלא יודעת שהתוצאת תגענה בסוף אם משתדלים והולכים בדרך. ואני למדה כל יום משהו על גופי ועלי (על הנשמה) ולעיתים צריך מאד להקפיד ולפעמים גם לפעמים חייבים להרפות כדי להיות מסוגלים להיות בדרך הראשית לאורך שנים ... שיהיה לכולנו המשך שבוע נפלא.
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|