24/03/2014 00:03
EFF Posts: 6391
|
המצרכים:
200 גרם חזה עוף חתוך לרצועות או לקוביות פטריות שמפניון 200 גר` בצל ירוק קצוץ נענע קצוץ 2 שיני שום קלופות וקצוצות אוריגנו מלח, פלפל, פלפל אנגלי, כמון 1 כף שמן קנולה
אופן ההכנה: 1. מחממים את השמן במחבת גדולה ומטגנים את החזה עוף עד למצב כמעט מוכן 2. מוסיפים את הפטריות והשום וממשיכים לטגן 3. מוסיפים את הבצל ירוק והנענע וממשיכים עם הטיגון מוסיפים את התבלינים
אפשרות לצהריים: להוסיף 1 כוס אורז מבושל ולהמשיך להקפיץ עם כל התבלינים.
|