הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » קום והתהלך בארץ

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
03/04/2014 23:46

tutit
tutit
טולי אהובה את כותבת בקלילות זרימה הומור וכיף תמיד לקרוא ♥♥♥בהצלחה בהשלת הקילוגרמים לפני החג ולקראת השרב לכולנו.
0 קישור קבוע (Permalink)
23/03/2014 22:49

miribelkin
miribelkin
Administrator
טולי אהובה
תענוג לקרא כותבת נהדר....אוהבת מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
23/03/2014 21:00

קרולין
קרולין
טולי יקרה
כיף תמיד לקרוא אותךsmile
נשיקות ושבוע נהדרררר
0 קישור קבוע (Permalink)
23/03/2014 19:14

אייריס
אייריס
חחחח בהחלט שווה לחייך..חיוך עוזר ללב ולנשמה. כל הכבוד לצעידה
0 קישור קבוע (Permalink)
23/03/2014 17:04

חיוך מהלב
חיוך מהלב
החיוך שלך כבש אותי גם אם איני רואה אותך פיסית !!! נכון לצעוד זו מגמה נכונה. אצלי זה דרך חיים ורק לפעמים אני מרשה לעצמי לצעוד או לעשות ספורט 6 ימים בשבוע. בעקרון אני צועדת 7 ימים או משתדלת לפחות. יחד עם זאת, היו זמנים שהייתי צועדת מוקדם מאד בבוקר (עכשיו זה משתנה לעיתים) והייתי כמו החלילן מהמלין כי בעלי הכלבים משחררים אותם מוקדם בבוקר ועדיין לא נולד הכלב שאינו אוהב אותי. אני ברת מזל כי זו אהבה גדולה והדדית מאז היותי ילדה צעירה. לכן יש לי מאחורי כשאני מוקדם בבוקר שיירה של כמה חברים על 4 וזה כבר עושה לי את היום !!! המשיכי בדרכך והצליחי במשימתך מחזיקה לך את כל האצבעות !!!

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)
23/03/2014 12:47

toly
toly
שבוע נפלא חברים יקרים אז האביב כבר בפתח וסימני אובך קל נצפה בין צמרות העצים שבפארק השכם הבוקר אך ניתן רצוי ומומלץ להזיז אצבעות הרגליים מהמקלדת ולנער את העכוזים מצד לצד בטבע הירוק לצד הרצים והכלבלבים המתוקים (רק לקבל נשיקה מגולדן זהוב ומתוק במסלול ההליכה כבר היה שווה לצאת הבוקר לצעוד....בקייצר חברים עד לקושיות לקניידל'ך לחרוסת ולשיירי המצות אפשר להשתדרג לשפץ ולהכין גופנו לקראת המופלטות המדהימות שמכינה חברתי השפית...שרק מלחשוב עליהן אני כבר מזילה עונג מדבש...קדימה למלאכה ולעשייה. מירי ביקשה מתנה אז זאת תהיה מתנתי למורתי האהובה:2 קילו נוספים כלפי מטה וחזית חטובה כלפי מעלה ושהפולקע'ס (לא של העוף)יעזרו ליsmile) שבוע מעולה ותוצאות נפלאות.
ןתחייכו...זה מרזה או לפחות זה נראה כך במראה וחוסך בוטוקס...smile)
בחיוך טולי
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » קום והתהלך בארץ

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!