03/04/2014 23:46
tutit Posts: 2431
|
טולי אהובה את כותבת בקלילות זרימה הומור וכיף תמיד לקרוא ♥♥♥בהצלחה בהשלת הקילוגרמים לפני החג ולקראת השרב לכולנו.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/03/2014 22:49
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
טולי אהובה תענוג לקרא כותבת נהדר....אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/03/2014 21:00
קרולין Posts: 6651
|
טולי יקרה כיף תמיד לקרוא אותך נשיקות ושבוע נהדרררר
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/03/2014 19:14
אייריס Posts: 3744
|
חחחח בהחלט שווה לחייך..חיוך עוזר ללב ולנשמה. כל הכבוד לצעידה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/03/2014 17:04
חיוך מהלב Posts: 1125
|
החיוך שלך כבש אותי גם אם איני רואה אותך פיסית !!! נכון לצעוד זו מגמה נכונה. אצלי זה דרך חיים ורק לפעמים אני מרשה לעצמי לצעוד או לעשות ספורט 6 ימים בשבוע. בעקרון אני צועדת 7 ימים או משתדלת לפחות. יחד עם זאת, היו זמנים שהייתי צועדת מוקדם מאד בבוקר (עכשיו זה משתנה לעיתים) והייתי כמו החלילן מהמלין כי בעלי הכלבים משחררים אותם מוקדם בבוקר ועדיין לא נולד הכלב שאינו אוהב אותי. אני ברת מזל כי זו אהבה גדולה והדדית מאז היותי ילדה צעירה. לכן יש לי מאחורי כשאני מוקדם בבוקר שיירה של כמה חברים על 4 וזה כבר עושה לי את היום !!! המשיכי בדרכך והצליחי במשימתך מחזיקה לך את כל האצבעות !!!
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/03/2014 12:47
toly Posts: 898
|
שבוע נפלא חברים יקרים אז האביב כבר בפתח וסימני אובך קל נצפה בין צמרות העצים שבפארק השכם הבוקר אך ניתן רצוי ומומלץ להזיז אצבעות הרגליים מהמקלדת ולנער את העכוזים מצד לצד בטבע הירוק לצד הרצים והכלבלבים המתוקים (רק לקבל נשיקה מגולדן זהוב ומתוק במסלול ההליכה כבר היה שווה לצאת הבוקר לצעוד....בקייצר חברים עד לקושיות לקניידל'ך לחרוסת ולשיירי המצות אפשר להשתדרג לשפץ ולהכין גופנו לקראת המופלטות המדהימות שמכינה חברתי השפית...שרק מלחשוב עליהן אני כבר מזילה עונג מדבש...קדימה למלאכה ולעשייה. מירי ביקשה מתנה אז זאת תהיה מתנתי למורתי האהובה:2 קילו נוספים כלפי מטה וחזית חטובה כלפי מעלה ושהפולקע'ס (לא של העוף)יעזרו לי) שבוע מעולה ותוצאות נפלאות. ןתחייכו...זה מרזה או לפחות זה נראה כך במראה וחוסך בוטוקס...) בחיוך טולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|