26/03/2014 08:15
דרך המלך Posts: 5707
|
אין כמו הבית ובמיוחד שאנחנו שולטים מה נכנס לבית למטבח ולפה...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/03/2014 22:51
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
שמחה מאד שחזרת בשלום, מחכה לך באהבה גדולה ביום שלישי.....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/03/2014 13:24
חיוך מהלב Posts: 1125
|
נשמות יקרות אין כמו קבלת הפנים שלכן והפירגון. כן אני "עובדת" על העודף שלצערי הבאתי - אין לי ספק שאתגבר על כך ואין לי הנחות בעניין. האיור כל כך יפה ופותח את הלב. החל לו שבוע חדש ולמרות שאמש חגגנו לבני הצערי יום הולדת 28, בכ"ז במסעדה אכלתי בהחלט מה שהחלטתי ולא משהו אחר. נהניתי מאד.... נכון שאין כמו לטייל אבל השיגרה היא מבורכת תמיד ומחזקת אותנו בכל שטחי החיים !!! שבוע של שמחה אהבה והעיקר בריאות לכולנו עם ירידות יפות !!!
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/03/2014 10:42
dany Posts: 19819
|
ברוכה השבה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/03/2014 16:58
אייריס Posts: 3744
|
ברוכה השבה. עכשיו לאט ובטוח תיכנסי למסגרת שוב העיקר שנהנית ושיהיו תמיד בשורות טובות ובריאות. שבת נהדרת
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/03/2014 16:25
רייצל Posts: 339
|
ברוכה השבה אין כמו לטייל ותמיד טוב לחזור הביתה ולשיגרה בהצלחה רייצ׳ל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/03/2014 15:47
נינוש Posts: 1442
|
כייף לנסוע אך אין כמו לחזור הביתה ... מבינה אותך . כשאנחנו בשגרה מתגעגעים לנסיעות לחופש להרפתקאות וכשנמצאים שם מתגעגעים לשגרה הברוכה אז. חזרת אלינו בכוחות מחודשים ... איזה כייף
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/03/2014 15:17
רבקה Posts: 8411
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/03/2014 12:42
קרולין Posts: 6651
|
ברוכה השבה הביתה וכן אין כמו הבית והשגרה שבת שלום ומבורך, לאט ובטוח תחזרי למסלול... קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/03/2014 12:35
חיוך מהלב Posts: 1125
|
בין הנשמות הנפלאות שכותבות כאן מישהי אמרה לי לא ל"הכנס למלחמה"... טרם נסיעתי. נסענו לבקר את בני הבכור ומשפחתו בסן חוזה עמק הסיליקון בקליפורניה. אחרי הביקור המרטיט שם, נסענו ל-6 ימים חופשה באריזונה. ובכן במשך כ-10 ימים כל יום כשראיתי את מה שאוכלים סביבי ואת המוצרים שבכולם אני מדגישה בכולם יש סוכרים גם אם הם 0% שומן, כולל לחמים שהם פשוט מתוקים כי יש בהם סוכרים. אין מוצרים ללא הדבר הנורא הזה !!!! כל היום שיננתי לעצמי, "זה לא טוב לי" "זה רעל בשבילי" זה אני לא יכולה ועוד כהנה וכהנה. הרגשתי שאני באמת במלחמה והשתדלתי בכל כוחותי אך אחרי אותם ימים הייתי ממש מותשת. הרגשתי שאני מרימה ידיים ואי אפשר יותר להילחם. פשוט כל יום לקחת לגופו להשתדל אבל האוכל היה חזק ממני, והיו כל כך הרבה פיתויים ש"מזריקים לך למוח" בשיטות ישירות ועקיפות. וכן, בסוף נתתי לעצמי דרור ואני לא מצטערת כי הימים הקודמים היו לי קשים מאד מאד. אני בחזרה במסגרת החיים הנפלאה השגרתית שלי יכולה לבשל כפי שאני יודעת בלי מלח, יכולה להנות מכל הדברים הרגילים וגם לא לקפח את נשמתי וכן יש לי עודף אבל הוא לאט לאט יורד. ועוד לא סיפרתי לכם שלמרות שאני צועדת במטוס וגם בשדות התעופה קילומטרים על בסיס של כל שעה וחצי, למרות זאת כל הגוף שלי היה מלא בנוזלים קרסוליים נפוחים וממש כל כולי נפוחה. תודה לאל זה מסתיים לאט אבל בטוח ואין כמו בבית !!! אין כמו המסגרת שלנו, ובהחלט אני נחושה מאד מאד כי קניתי בגד חדש לחתונה של בן של חברים טובים ביום ג' הקרוב ואוכל שוב לחזור לחוג שלי כי מה שעולה מהר גם ירד מהר אין לי ספק. לא תמיד זה נכון אבל כשאוכלים נכון ובריא הכל מסתדר וזה הרי העיקר. לתחרות של "מיס יוניברס" השנה כבר אחרתי את ההרשמה. מילא יהיה בשנה הבאה. אוהבת את כולכם ומאחלת לכולנו שבת ברוכה עם אור של שמש ואור בלב ובעיקר מנוחה ואכילה נכונה. כן נכון" מחר אנו חוגגים לבני הצעיר יומהולדת ונלך למסעדה אבל הפעם אני חזקה מתמיד ויודעת בדיוק מה אזמין ומה לא אזמין ....העיקר שחזרתי ומיידית היה לי תור לרופאה שלי באיכילוב. היא פשוט לא רוצה לראות אותי עד דצמבר בסוף השנה ועל כך אני מודה לאל הטוב..... לחגוג את הבריאות !!! חגיגה אמיתית של הלב
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|