הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » השעייה לשלושה ימים מהפרוקיט בעבודה האים חוקי?

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
21/03/2014 11:23

אייריס
אייריס
קטי יקרה כל הכבוד לך. את מפנימה את הדברים שאת לומדת אצל מירי וכבר רואים את השינוי. תמשיכי ככה ומאחלת לך הצלחה בכל. תמיד יש תקווה ולהישאר אופטימית. שבת שלום. נשיקות
0 קישור קבוע (Permalink)
21/03/2014 08:58

dany
dany
האמת למה לצעוק ? אפשר לומר כל מה שרוצים גם בשקט וברגיעה, ואז זה הרבה יותר יעיל.
0 קישור קבוע (Permalink)
20/03/2014 10:29

יולי
יולי
היי קטי,
אכן צריך להיות אסרטיביים בחיים ולעמוד על שלנו...כי אם אין אני לי מי לי ( ואם לא אז מירי מלמדת אותנו מה שצריך...) ..והכי חשוב כמובן, לא לשמור בבטן...אבל, הכי טוב זה לדבר דווקא בשקט ובמתינות אבל באסרטיביות ....ככה את משאירה את התוקף/תוקפת מילולית בהלם מוחלט...והם לא ידעו מה לעשות...ככה גם לא מלבים את האש...
יום טוב,
יולי
0 קישור קבוע (Permalink)
20/03/2014 07:45

קטי
קטי
אז כמו שציינתי בהודעה הקודמת אמרו לו לבוא שלושה ימים נתנו לי מין ״ חופש כזה. לא רצוי והתקשרו אלי בחזרה אתמול חשבתי אחרי כול הצעקות הם כבר לא יצרו קשר אבל מסתבר ״ שאנשים מיתחננים לעבודה ״ כמובן שצחקתי אחר כך בקול גדול כי אים היה כזה ביקוש למה היתקשרתם דווקא אלי . אז החליטו ברוב ״ נדיבותם ״ להחזיר אותי לעוד פרויקט ואני הסכמתי כי אל אפה וחמתה של אחת מהמנהלות דווקא אני אהיה שם להוכיח שאפשר אחרת לא צריך להתלהם כול הזמן אפשר לפעמים גם אבל זה רק שכבר לא נישארת ברירה וצריך להיתגונן ליצעוק בחזרה זה לא עובד ככה שרק נישמע צעקות אני פעם פעמיים שתקתי אבל כבר לא יכולתי יותר אז פיתאום בעלי חטף מימני את הטלפון ושאל את אותה גברת תגידי למה את צועקת ? למה ? בטון תקיף והיא ניתקה וופיתאום כמו שאמרתי הם צריכים אותי אז גם בעלי אמר לי אל תתיתני להם שיתחסו אליך ככה לפעמים צריך אסרטיביות בחיים וביטחון עצמי. שאני מודה שחסר לי מיזה כי אני ישר לוקחת ללב וניפגעת . אני למדתי בדרך הקשה שלפעמים צריך ״ מרפקים ״ ואנשים לפעמים צריכים ״ ניעור״ כמו שמירי אומרת , אז ביגלל שיש עוד קצת אנשים שפוים בחברת כוח אדם הזאת . יש עדין תיקווה להמשך ס״ופש נעים בשורות טובות אוהבת קתרין smile
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » השעייה לשלושה ימים מהפרוקיט בעבודה האים חוקי?

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!