21/03/2014 11:23
אייריס Posts: 3744
|
קטי יקרה כל הכבוד לך. את מפנימה את הדברים שאת לומדת אצל מירי וכבר רואים את השינוי. תמשיכי ככה ומאחלת לך הצלחה בכל. תמיד יש תקווה ולהישאר אופטימית. שבת שלום. נשיקות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/03/2014 08:58
dany Posts: 19819
|
האמת למה לצעוק ? אפשר לומר כל מה שרוצים גם בשקט וברגיעה, ואז זה הרבה יותר יעיל.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/03/2014 10:29
יולי Posts: 754
|
היי קטי, אכן צריך להיות אסרטיביים בחיים ולעמוד על שלנו...כי אם אין אני לי מי לי ( ואם לא אז מירי מלמדת אותנו מה שצריך...) ..והכי חשוב כמובן, לא לשמור בבטן...אבל, הכי טוב זה לדבר דווקא בשקט ובמתינות אבל באסרטיביות ....ככה את משאירה את התוקף/תוקפת מילולית בהלם מוחלט...והם לא ידעו מה לעשות...ככה גם לא מלבים את האש... יום טוב, יולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/03/2014 07:45
קטי Posts: 123
|
אז כמו שציינתי בהודעה הקודמת אמרו לו לבוא שלושה ימים נתנו לי מין ״ חופש כזה. לא רצוי והתקשרו אלי בחזרה אתמול חשבתי אחרי כול הצעקות הם כבר לא יצרו קשר אבל מסתבר ״ שאנשים מיתחננים לעבודה ״ כמובן שצחקתי אחר כך בקול גדול כי אים היה כזה ביקוש למה היתקשרתם דווקא אלי . אז החליטו ברוב ״ נדיבותם ״ להחזיר אותי לעוד פרויקט ואני הסכמתי כי אל אפה וחמתה של אחת מהמנהלות דווקא אני אהיה שם להוכיח שאפשר אחרת לא צריך להתלהם כול הזמן אפשר לפעמים גם אבל זה רק שכבר לא נישארת ברירה וצריך להיתגונן ליצעוק בחזרה זה לא עובד ככה שרק נישמע צעקות אני פעם פעמיים שתקתי אבל כבר לא יכולתי יותר אז פיתאום בעלי חטף מימני את הטלפון ושאל את אותה גברת תגידי למה את צועקת ? למה ? בטון תקיף והיא ניתקה וופיתאום כמו שאמרתי הם צריכים אותי אז גם בעלי אמר לי אל תתיתני להם שיתחסו אליך ככה לפעמים צריך אסרטיביות בחיים וביטחון עצמי. שאני מודה שחסר לי מיזה כי אני ישר לוקחת ללב וניפגעת . אני למדתי בדרך הקשה שלפעמים צריך ״ מרפקים ״ ואנשים לפעמים צריכים ״ ניעור״ כמו שמירי אומרת , אז ביגלל שיש עוד קצת אנשים שפוים בחברת כוח אדם הזאת . יש עדין תיקווה להמשך ס״ופש נעים בשורות טובות אוהבת קתרין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|