הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » כל כך שומרת עליי-כנסו

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
23/03/2014 17:13

חיוך מהלב
חיוך מהלב
נחושה יקרה רק עתה קראתי על היוזמה שלך. כל הכבוד לך באמת ההכנה מראש והצטיידות הם התשובות האמיתיות לכל הפיתויים. חבל שבחו"ל אי אפשר לעשות כך. בקיצור חזרתי מארה"ב מהילדים וקראתי ולא שמחתי לשמוע ששוב חמך היה בבית החולים ואת איתו. המסירות שלך לבטח את מקבלת בשמיים את כל הקרדיט ואף יותר מכך. האמיני לי נתינה כזו לא רואים בכלל - ואשר למשקל, לקחת הכל לאט ובפרופורציה. לא להילחם זה למדתי מהמסע האחרון. כי כשנלחמים כל הזמן במשקל ובאוכל בסוף אין כוח תרתי משמע. אז יש לי לרדת קצת משקל שהבאתי "יבוא בלתי רצוי" אבל אני בהחלט לא חושבת על חג הפסח כי הוא לא גורם לי עלייה מיוחדת וגם ארוחת החג אעשה אותה לפי הכללים ולא אגזים במנות המיוחדות של החג הזה. לכן אין לי משמעות דוקא להגיע לחג הפסח פחות או להגיע לחג אחר פחות. אני משתדלת ויודעת את הדרך ועושה כמיטב יכולתי. מעבר לכך הדברים אינם בידי כי לגוף יש קצב ודרך משלו וצריך לקבל באהבה את הדרך שלו יחד עם העשייה שלי עד כמה שאפשר. אמש חגגנו לבני יום הולדת והייתי בסדר גמור למרות ארוחת המסעדה. ביום ג' בע"ה יש לנו חתונה ואני מתכוונת להנות מהאוכל רק אם זה שווה את החטא לערב אחד. חשוב לי מאד להיות מאושרת ולהנות מכל רגע בחיים כי כל יום שעובר כידוע אינו חוזר והזמן רץ לו כל הזמן לצערי מידי מהר... אז חלק ממהנאה זה גם לאכול אך את הדברים באמת אינם בשיגרה ושוב, נושא הפסח אינו מהווה בעיה כי אני לא שומרת ולא מכניסה אף מצה לפי, אני בד"כ עוברת את הפסח בשלום ואין לי שם יותר מידי פיתויים... אני פחות או יותר בשיגרה. נכון היו שנים שבהן השתדלתי יותר כשהיה אבי בחיים ובאמת הקפדתי על כל דבר למענו אבל בשנים האחרונות מרגישה מאד נוח לא להקפיד על כללי החג ויחד עם זה אני מרגישה טוב עם זה... כל אדם לפי ראות עיניו ואני מכבדת כל אחד את דרכו וכיצד הוא חוגג את החג המיוחד הזה.
שיהיה לך שבוע נפלא ומלא אור שמחה והכי חשוב בריאות !

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)
21/03/2014 16:19

רייצל
רייצל
נחושה יקר ,
איזו נאמנות ומסירות לחמך היקר
אין דברים כאלו וזה ממש לא מובן מאיליו
הרבה בריאות
רייצ׳ל
0 קישור קבוע (Permalink)
21/03/2014 08:59

dany
dany
נחושתי לא נותר לי אלא לאחל לחמך בריאות, ולך מנוחה והקלה.
ובהצלחה ♥♥♥
0 קישור קבוע (Permalink)
19/03/2014 22:33

miribelkin
miribelkin
Administrator
נחושה אהובה ומרגשת...
את כותבת נפלא ואשה טובת לב....
הטיפול המסור שלך בחמיך, מדהים.....
אני מאחלת לך הצלחה מקרב לב....
כי מגיע לך. שלך ואיתך תמיד מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
19/03/2014 18:56

רבקה
רבקה
נחושה אומר עוד פעם ועוד פעם שאני גאה בך על המסירות הנהדרת שאת מעניקה
לחמך והמסירות שאת דואגת לעצמך
אאחל לחמך בריאות ובריאות
ורק בשורות טובות
את נהדרת ♥♥♥
0 קישור קבוע (Permalink)
19/03/2014 15:34

EFF
EFF
נחושקה...אני לא מפסיקה להתפעל מהטיפול והמסירות שאאת מעניקה לחמך, תאמיני לי שזה נדיר ובטח לא מובן מאליו..היי חזקה ושמרי גם על עצמך
0 קישור קבוע (Permalink)
19/03/2014 14:50

קרולין
קרולין
נחושתי, יופי שחמך היקר משתחרר שיהיה בריא אמן.
כל הכבוד לך על ההעירכות, והנחישותתתתתתת smile
תמשיכי עד פסח כולנו מראים למורה איזה מחוננים אנחנו smile
נשיקות
0 קישור קבוע (Permalink)
19/03/2014 14:26

נחושה
נחושה
נינוש כתב:
נחושה יקרה , חשבתי עלייך היום בבזאר , שמחה שהוא משתחרר מחר
כל הכבוד לך על ההתמדה , אצלי זה תמיד דווקא , דווקא בזמנים קשים הכל בשליטה
ובזמנים הרגילים הכל מתרופף .... דווקא בחו״ל השמירה הדוקה , נזהרת , מחשבת הכל
ובחיים הרגילים אוי אוי אוי
תמשיכי להיות חזקה יקרה ונחושה שלנו !

נינוש יקרה תחשבי על חולצת חג לבנה לפסח ואז יהיה לך קל לשמור ולתרגל ויתור והתאפקות
נשיקותתתתת
0 קישור קבוע (Permalink)
19/03/2014 13:45

קטי
קטי
המון בריאות ובהצלחה
0 קישור קבוע (Permalink)
19/03/2014 12:33

נינוש
נינוש
נחושה יקרה , חשבתי עלייך היום בבזאר , שמחה שהוא משתחרר מחר
כל הכבוד לך על ההתמדה , אצלי זה תמיד דווקא , דווקא בזמנים קשים הכל בשליטה
ובזמנים הרגילים הכל מתרופף .... דווקא בחו״ל השמירה הדוקה , נזהרת , מחשבת הכל
ובחיים הרגילים אוי אוי אוי
תמשיכי להיות חזקה יקרה ונחושה שלנו !
0 קישור קבוע (Permalink)
19/03/2014 12:14

נחושה
נחושה
משתחררים מחר ויופי יקירה שנסי מתניים ותצטרפי לעשיה. זה בהחלט אפשרי
0 קישור קבוע (Permalink)
19/03/2014 11:59

אייריס
אייריס
פוסט מחזק ומרגש מאוד. אין ספק שעם התארגנות כזו תצליחי לעמוד בהבטחה לפסח. אין עלייך יופי של התארגנות ועלי זה עבד. אם את יכולה ככה בין כל הריצות לביח לבית וסידורים אז מי אני?? ממש מודל לחיקוי אלופה. בשורות טובות לחמך ויופי שהשתחרר הכי טוב בבית. יום מצויין יקרה
0 קישור קבוע (Permalink)
19/03/2014 10:08

נחושה
נחושה
בוקר טוב יקרים
מחר נשתחרר הביתה -חמי
אין לכם מושג מה זאת מסגרת ועוד בבית חולים ובהחלפת משמרות בינינו ולהספיק להנדס דברים גם בבית
בשבוע שעבר דיברתי עם נינוש על תקופה שהיא עשתה בעבר בביח וכמה היתה נחושה לא להתפתות לכריכים ומלא קפה וממתקים או פחממות בשעות הארוכות כאן.
הבטחתי לה שגם אני אתארגן מראש ואהיה נחושה.
אז בבית התארגנתי על כדורי בשר מבושלים. המרק של מירוש ארוחה בצלחת של פטריות וגריסי פנינה. כל ערב חותכת סלט עשיר עם צנון או חסה ובצל סגול או ירוק וכמובן פלפל אדום. מוכן בקופסאות אישיות של מנה וכל אחד מתבל אישית או מוסיף טחינה או שמן זית
לילדים עשיתי סירות תפא בתנור עם שמן זיצ פפריקה ומלח גס ואת הקציצות בשר בקר אפויות של מירי. סיר שעועית ירוקה. שיהיה וכמובן מסתובב עם תיק שיש בו כוסות קרטון לשתיה חמה ותה קמומיל וחואיזה. תה ירוק. תה צמחים וקפה שחור טייק אווי אישיים כך שאין צורך להגיע לקפיטריה ולעמדות הקפה. גם דנונה קטנים של 150 מל משביעים ביותר ומסטיקים מנטה לריענון.
למרות הישיבה הרבה אתמול עשיתי הליכה רגלית לביח הלוך וחזור כעשרים דקות יחד אבל זאת התחלה.
אם רוצים אז הכי קל בתוך המסגרת כשמירי איתי בלב וההבטחה לרדת עד לפסח משהו...כל אחד לפי יכולתו מהדהדת בראשי.
ההשתדלות היא עשיה ברורה למעני אחרי תקופה ארוכה בלי ירידות ואכילה רגשית.. השקילה בפורים היתה על המקום והרגשתי גאווה כי הגיעו המון לשקילה ורובם היו עם ירידות.
ההרצאה האחרונה המצויינת יש לומר מילאה אותי במוטיבציה מחודשת לקראת האביב שעון הקיץ הקרב ופסח.
אם אני מחזקת מישהו נוסף מלבדי בפוסט הזה אהיה מאושרת
יום רביעי הזדמנות להגיע להרצאה ולשקילה בלי חשש ובהתמודדות אמיצה. הרווח כולו שלכם
נשיקותתתתת
נחושתכם
+1 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » כל כך שומרת עליי-כנסו

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!