13/03/2014 11:20
רבקה Posts: 8411
|
המצרכים : 2 כפות שמן זית פרסה, בצל ושיני שום 3 גזרים גדולים מגורדים גס 2 סלסילות פטריות שמפניון ופורטובלו 2 תפוחי אדמה ספל גריסים שטופים כף גדושה כורכום כף גדושה אבקת מרק פטריות או עוף מלח, פלפל
אופן ההכנה : ב- 2 כפות שמן לאדות פרסה, בצל ושיני שום להוסיף גזרים מגורדים את הפטריות קוביות תפוחי אדמה להוסיף את הגריסים ולכסות במים עד גובה התבשיל (רצוי לשים מים קרים ותוך כדי בישול להוסיף מים רותחים - הערה זו טובה לגבי כל תבשיל) להוסיף את התבלינים אחרי רתיחה בישול איטי רצוי אפילו אחרי רתיחה להניח את הסיר לכמה שעות על פלטה חשמלית. להוריד מהאש ולהוסיף צרור ירק פטרוזילה או כוסברה.
תהנו ובתיאבון.
|